Blondi321 Vloženo 12. Březen 2017 Sdílet Vloženo 12. Březen 2017 Nedávno jsem si pořídil Škoda Octavia III v základní výbavě.. A potřeboval bych poradit ohledně nastavení reproduktorů, reproduktory v zádu vůbec nehrajou. Hledal jsem to v návodu a našel jsem, že se to nastavuje ve Faderu ... Hledal jsem ho v nastavení zvuku atp... ale nenašel jsem ho tam ... Děkuji už předem za nějakou tu radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SROTTY Vloženo 12. Březen 2017 Sdílet Vloženo 12. Březen 2017 A má vůbec vzadu repráky,když píšeš,že je to v základu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blondi321 Vloženo 12. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2017 No měly by být ale pro jistotu to zkusím prověřit.. To bych ani nečekal, že by by vzadu nebyly ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 12. Březen 2017 Sdílet Vloženo 12. Březen 2017 V základu jsou 4 repro, co jsem se díval do jednoho z prvních ceníků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Březen 2017 Sdílet Vloženo 12. Březen 2017 A to pro základní výbavu platí i nadále. Pokud budeš řešit dodělání zadních reproduktorů, tak jedině ZDE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blondi321 Vloženo 12. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2017 Děkuji vám za vaše rady.. Je to pro mě docela překvapení, že budu muset do nového auta dokupovat ještě zadní reproduktory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.