Přejít na obsah

po umytí motoru blbnou kontrolky, motor nestartuje

pepan78

Doporučené příspěvky

lidi potřebuju poradit. Jsem blb a umyl jsem motor vapkou, druhý den jsem nemohl nastartovat tak jsem si myslel že asi starter. Auto jsem roztlacil a vse bylo ok, ale po chvíli jsem vykvaltoval a na volnoběh mi otácky jdou jako kdybych měl zaplý sytič. Jel jsem dalších asi 50 km a při jízdě se mi rozsvítil kontrolky( servo, airbag, atd...) za chvíli to přestalo, ale pak jsem zastavil u baráku, mám to do kopce a najednou mi přestalo fungovat servo a nejdou mi zavřít okna. auto už nejde nastartovat ale ikony všechny svítí i čerpadlo nasaje. Může mi někdo prosím poradit co dál?

octavia-103kw TDI

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No mrkni se na hlavní pojistky,ale nejlíp dát auto do tepla. Rozpoj i svorkovnici od ŘJ motoru může být vlhkost kdekoliv. Po 24h v teple by vlhkost měla zmizet a vše by mělo fungovat. Prostě nějaké hledání,kde ta vlhkost je je většinou nanic. Vyřeší se to samo a příště si budeš pamatovat,proč Wap už ne! 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...