pepan78 Vloženo 12. Březen 2017 Sdílet Vloženo 12. Březen 2017 lidi potřebuju poradit. Jsem blb a umyl jsem motor vapkou, druhý den jsem nemohl nastartovat tak jsem si myslel že asi starter. Auto jsem roztlacil a vse bylo ok, ale po chvíli jsem vykvaltoval a na volnoběh mi otácky jdou jako kdybych měl zaplý sytič. Jel jsem dalších asi 50 km a při jízdě se mi rozsvítil kontrolky( servo, airbag, atd...) za chvíli to přestalo, ale pak jsem zastavil u baráku, mám to do kopce a najednou mi přestalo fungovat servo a nejdou mi zavřít okna. auto už nejde nastartovat ale ikony všechny svítí i čerpadlo nasaje. Může mi někdo prosím poradit co dál? octavia-103kw TDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 12. Březen 2017 Sdílet Vloženo 12. Březen 2017 No mrkni se na hlavní pojistky,ale nejlíp dát auto do tepla. Rozpoj i svorkovnici od ŘJ motoru může být vlhkost kdekoliv. Po 24h v teple by vlhkost měla zmizet a vše by mělo fungovat. Prostě nějaké hledání,kde ta vlhkost je je většinou nanic. Vyřeší se to samo a příště si budeš pamatovat,proč Wap už ne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepan78 Vloženo 12. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2017 Do pojistek jsem koukal, přesně jak říkáš nikde jsem nic vlhkeho nenašel. Do té jednotky se mrknu, jinak kéž by se to vyřešilo jak říkáš. Vapku už ale nikdy, to vím určitě:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 12. Březen 2017 Sdílet Vloženo 12. Březen 2017 Ale potěším tě.Nejsi první a ani poslední komu se tohle stalo. Uvidíš vyřeší se to samo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.