novi37 Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 cuz borci, menil uz nkdo z vas prave zrcatko na octe? mam tm to mnsi a chci si tam dat to stejne velky, jako je to levy, poradi mi nekdo, jak na tu demontaz?diky moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulda Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 cuz borci, menil uz nkdo z vas prave zrcatko na octe? mam tm to mnsi a chci si tam dat to stejne velky, jako je to levy, poradi mi nekdo, jak na tu demontaz?diky moc! Snad Ti to pomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulda Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 cuz borci, menil uz nkdo z vas prave zrcatko na octe? mam tm to mnsi a chci si tam dat to stejne velky, jako je to levy, poradi mi nekdo, jak na tu demontaz?diky moc! Snad Ti to pomůže. Někde se mi zatoulal obrázek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 5. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 super, diky moc, presne todle sem potreboval. uz je namontovany... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.