Thoumes Vloženo 14. Březen 2017 Sdílet Vloženo 14. Březen 2017 Zdravím, Předem se omlouvám pokud to sem nepatří. K problému- týden zpět, jsem si nechal v servisu měnit pravé přední ložisko. Nyní je v pořádku (nehučí). Ale nepravidelně při jízdě se mi rozsvítí kontrolky ABS, ASR a brdy (kontrolka brzd 3x zapípá a bliká). Po vypnutí motoru a znovu nastartování kontrolky zmizí. Někdy se objeví po 100km někdy po 2km.Take se mi nepravidelně při brždění aktivuje ABS . Brzdnou kapalinu jsem kontroloval a něco dolil - beze změny. Diagnostika také žádnou chybu neukáže. Jedná se o Fabii 1 r.v. 2004-1.2.htP Nenapadá někoho něco? Předem mockrát děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richi661 Vloženo 15. Březen 2017 Sdílet Vloženo 15. Březen 2017 Diagnostikou zkontroluj hodnoty od snímačů ABS,zda jsou všechny přibližně stejné a zkontroluj snímač,kabeláž a snímací kroužek ABS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thoumes Vloženo 18. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2017 Díky za rady zkusím, jen diagnostika hlásí "rozdílné impulsy kol" co by to mohlo znamenat? Myslíte, že by to mohlo mít s tím něco společného? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richi661 Vloženo 20. Březen 2017 Sdílet Vloženo 20. Březen 2017 Toto hlášení znamená,že řj ABS dostává od některého kola špatné údaje a s tvým problémem to souvisí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thoumes Vloženo 20. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2017 Což znamená ale, že bez rozebrani příčinu nepoznam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richi661 Vloženo 21. Březen 2017 Sdílet Vloženo 21. Březen 2017 Pokud nenajdeš nějaké zjevné poškození kabeláže a znečištení na snímacím kroužku,tak ti nezbude než znova sundat náboj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majlou Vloženo 28. Březen 2017 Sdílet Vloženo 28. Březen 2017 (editace) Mám problém s ABS. Při výměně předních kotoučů jsem si všiml, že z konektoru co se připojuje na čidlo ABS jsou uvolněné drátky a nyní mi svítí kontrolka ABS, ASR a kontrolka Volantíku. Dá se nějak jednoduše vyměnit ten konektor nebo musím měnit kabeláž? Koupil jsem nový konektor ale bez pinů. Dá se to nejak snedno přehodit abych nemusel štípat dráty? Editováno: 28. Březen 2017, autor: Majlou chyba v textu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.