MICHAELKO Vloženo 16. Únor 2017 Sdílet Vloženo 16. Únor 2017 AHOJ POTREBOVAL BY SOM PORADIT ,,AKE NARADIE A HLAVNE KLUCE A POD. POTREBUJEM NA VYMENU ZADNEHO LOZISKA . DAKUJEM ZA RADU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 17. Únor 2017 Sdílet Vloženo 17. Únor 2017 Ahoj, mas bubny a nebo kotouče? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 17. Únor 2017 Sdílet Vloženo 17. Únor 2017 MICHAELKO: Najdi si zde Dílenskou příručku a tam najdeš vše co potřebuješ. I víc než jen jaký werkcajk budeš potřebovat. Nikdo neví na co při výměně narazíš a tak Ti ani nikdo nemůže nadiktovat co vše budeš potřebovat. PS: To sháníš konkrétní nářadí na konkrétní práci? Zajímavý přístup k servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 17. Únor 2017 Sdílet Vloženo 17. Únor 2017 Otázka je jestli ho nezajímá nějaké spešl nářadí. Kolikrát se divím co na autě najdu za šrouby.Torxy,M-tisicihrany atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajerak Vloženo 17. Únor 2017 Sdílet Vloženo 17. Únor 2017 Opravdu moc zajimavý přístup, takhle raději zajeď do servisu. Například já při výměně ložiska, musel šáhnout i po nestandartním nářadí jako např.flexa,velké kladivo,trubka atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michhhalll Vloženo 26. Únor 2017 Sdílet Vloženo 26. Únor 2017 Já kupoval tady https://www.autodily-na-skodu.cz/Zadni-lozisko-c1_1258_4.htm V 16. 2. 2017 na 17:49, MICHAELKO napsal: AHOJ POTREBOVAL BY SOM PORADIT ,,AKE NARADIE A HLAVNE KLUCE A POD. POTREBUJEM NA VYMENU ZADNEHO LOZISKA . DAKUJEM ZA RADU Rozšířit Já kupoval tady https://www.autodily-na-skodu.cz/Zadni-lozisko-c1_1258_4.htm a bral jsem to za 700 Kč a vydrželo do prodeje auta, ale i ten originální FAG za cenu 1400 kč je si myslím za dobrou cenu a kdybych neprodával auto vzal bych ho. Nicméně co se nářadí týče tady ti nikdo nic moc neporadí proto kupuju u nich mají i nářadí a poradí které na jakou montáž koupit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 28. Únor 2017 Sdílet Vloženo 28. Únor 2017 Tak jako já bych poradil, ale tam není moc co. Se sundá kolo. A pak bud jen shodit buben a nebo kotouc. A povolit matku na trnu a stáhnout ložisko. To je tak easy práce, že snad aní není co vysvětlovat. A nějaké ty momenty a utahovací úhly se vyčtou na netu. Když se někdo chce hrabat v autě sám a nemá moc zkušeností je dobré si koupit knihu "Jak na to" O1 má super speciál ke do ho je spousta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dindung Vloženo 15. Květen 2017 Sdílet Vloženo 15. Květen 2017 Ja dal na zkousku obe od Starline a po 40t.km furt drzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.