majklisko Vloženo 21. Březen 2017 Sdílet Vloženo 21. Březen 2017 Zdravím ,mám 1,6 75kW a párkrát se mi stalo že motor chcípá jakoby mu docházelo palivo. tak 2-3 krát na cca 100 km jízdy. Pak jsem vypozoroval že to dělá jen když mám v nádrži jen málo paliva,resp.zhruba když začne svítit kontrolka paliva. Tak jsem si zde pročetl všechno možné a zjistil jsem že je pravděpodobně vadné palivové čerpadlo. Od té doby tankuju už když mám tak 1/3 nádrže a tenhle problém se mi už vůbec neobjevuje. (už cca rok.) Chci se proto zeptat: Má cenu to palivové čerpadlo měnit,pokud budu tankovat včas? Může se to čerpadlo zhoršit natolik že mne někde auto nechá? Nebo je to zbytečné a pokud budu mít v nádrži vždy víc než třetinu paliva tak bude čerpadlo sloužit normálně? Auto jezdí spíše kratší trasy do 100 km. Děkuji za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majklisko Vloženo 22. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2017 nikdo nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 22. Březen 2017 Sdílet Vloženo 22. Březen 2017 A co ho alespoň vyndat a podívat se, jestli to není jen nějaký banální problém. Protože to co to dělá je divné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majklisko Vloženo 23. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2017 A jaký banální problém by to mohl být? Jakože by špatně nasávalo když je v nádrži nízká hladina,Že by si "cucalo" vzduch nebo tak nějak? Vždyt ono musí nasávat až do vyčerpání všeho benzínu nebo ne? Prostě to nechápu proč to tak dělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 23. Březen 2017 Sdílet Vloženo 23. Březen 2017 Co by to mohlo být? To právě takhle od "stolu" těžko říci. Mohlo by to být vidět po vyndání. Právě "cucání" vzduchu někde bokem mě taky napadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B4stard0s Vloženo 24. Březen 2017 Sdílet Vloženo 24. Březen 2017 presne tohle mi delalo u 1.8 rs po vymene cerpadla kdyz se spatne nasadilo tesneni kolem neho a asi to nejak prisavalo vzduch kdyz tam bylo malo paliva nebo se jen nedalo tolik dotahnout aby sedelo tak jak ma. Po poradnem usazeni bez problemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majklisko Vloženo 27. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2017 No ale já jsem s ním nikdy nic nedělal. Je tam od počátku a pochybuju že by se samo nějak povolilo nebo se těsnění jakkoliv poškodilo.No a logicky vzato - vzduch by přisávalo i při plné nádrži....nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B4stard0s Vloženo 28. Březen 2017 Sdílet Vloženo 28. Březen 2017 Někde sem četl že to má co dělat s podtlakem v nádrži, ale víc opravdu nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.