Moji1210 Vloženo 12. Červen 2010 Sdílet Vloženo 12. Červen 2010 Zdravím, nevím jestli to tu uz nekde neni, pokud ano, omlouvam se, ale nenasel jsem. Mam v Octace 2 r.v.2005 radio Stream bez mp3, koupi Columbusu bych rad vyresil MP3, navigaci a obcas nejaky ten film. Poradite nekdo co k tomu vsechno budu potrebovat a popripade jaky columbus vybrat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Zubek Vloženo 9. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2010 Ahoj...rozhodl jsem se rozločit se Streamem bez MP3 a koupit Columbus Zajímalo by mě,co všechno potřebuji k výměně...v tomhle trochu tápu A chtěl bych to propojit s MF FL volantem, k tomu asi budu potřebovat novou podvolantovou jednotku,jen nevím označení...maxík ani HF zatím nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepsi Octavia Vloženo 4. Září 2010 Sdílet Vloženo 4. Září 2010 Ahoj...rozhodl jsem se rozločit se Streamem bez MP3 a koupit Columbus Zajímalo by mě,co všechno potřebuji k výměně...v tomhle trochu tápu A chtěl bych to propojit s MF FL volantem, k tomu asi budu potřebovat novou podvolantovou jednotku,jen nevím označení...maxík ani HF zatím nemám Také by mě zajímalo, může někdo odpovědět? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 4. Září 2010 Sdílet Vloženo 4. Září 2010 Také by mě zajímalo, může někdo odpovědět? Díky Namontuji.....zavolejte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flanker11 Vloženo 13. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2010 dobrý den.vyměnil jseml strema za columbus v OII r.v 2005 vše jede perfektně. akorát mám malý problém s tím že jak ho vypnu tak v něm pořad neco vrčí jak by pracoval hardisk a do rána mi to vybije baterii. Můžete mi poradit ? díky kuba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 13. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2010 Musíš dát gateway z facelifta-jinak ti to bude vybíjet baterku pořád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reyer Vloženo 18. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2010 U OCT II 2010 - jsou potřeba nějaké vetší zásahy když bych chtěl vyměnit Columbus za Stream ? Někdo mi tvrdí, že pouze vytáhnu Stream, nacvaknu konektor do Columbuse a vše funguje ? Nevíte co je na tom pravdy ? Zda bude fungovat vše jak má ? Navi, klimatronic, senzory atd ... ? Děkuju ( snažil jsem se to tu najít, ale nic takového jsem nenašel ), pokus to tu někde je, tak se omlouvám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 18. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2010 U 2010 je potřeba GPS anténa, Columbus a správně nakódovat navi a gateway. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reyer Vloženo 19. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2010 A kolik cca stojí anténa ? A kolik se pohybuje Columbus ... chci jen být v obraze... ! Cenu už mám, ale nevím zda není moc nebo málo . U 2010 je potřeba GPS anténa, Columbus a správně nakódovat navi a gateway. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel21 Vloženo 20. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2010 (editace) Ceny Columba na Aukru - http://aukro.cz/list...&category=93912 Anténa origo - http://skodateile.cz...ny%20a%20kabely jinak já mám "ploutev" a dal jsem za ní bez prutu 500. Editováno: 20. Listopad 2010, autor: karel21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reyer Vloženo 20. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2010 OK a prosim Tě ve Škodovce mi tvrdí, že jí tam mám , protože jsem si ještě nechal dát handsfree ! Nevite zda je to možné ? A máte někdo zkušenosti jak to je se zárukou ? Neporuším jí nijak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 21. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2010 anténu gps nemáš, máš anténu pro radio a handsfree!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reyer Vloženo 21. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2010 Takze kazdy kdo ma Columbuse tak musi mit hnusnou antenu na strese ? Nebo kdyz je to rovnou ze skodovky tak je nejak jinak zabudovana.... ? Mám kamaráda co se tim nejakym zpusobem zivy a ten mi tvrdi, ze za 16 000 mi ji tam namontuje a vse bude fungovat. Ale nevim jaky zasah bude muset delat. On mi tvrdi, ze zadnou jen precvakne radio... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 21. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2010 (editace) Bez GPS antény ti navi nechytne signál. Od Škodovky máš s navigací z výroby vždy ploutvoprut na střeše. Existuje interiérová GPS anténa. Dá se schovat pod palubku. Editováno: 21. Listopad 2010, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reyer Vloženo 21. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2010 A funguje to ? A je to dost silný ? A jak to je se zárukou ? Nepříjdu o ni ? A funguje to, že kdyz vjedes do tunelu tak se to prepne na ABS cidla a funguje to dale... ? A jak je velky zasah na tu antenu ? Musi se rozebirat palubka ? Pokud je to nejaky veliky zasah tak to nechci ...! Už jste to někdo dělAL ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 21. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2010 ano má to tak 90% lidí co dodělávalo Columbuse!!! vyzkoušeno!!! Palubovka se nemusí rozebírat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reyer Vloženo 21. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2010 Takze to je v poradku !!! Parada ja jsem nechtel davat 65 000Kč. A tohle mi kamarad poradil , ze to funguje. A radio, climatronic, dvd proste je OK ! A zaruka se tim nepokazi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 21. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2010 záruka nevím, ale navi a gateway je po montáži nutno nakodovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 21. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2010 záruka nevím, ale navi a gateway je po montáži nutno nakodovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reyer Vloženo 21. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2010 OK super... takze za 16 000 Kč je to slušná nabídka ? a ta anténa se tam někam smotá a pak funguje. OK děkuju moc ... takže se vyndá stream, nandá se columbus s anténou ta se necha nekde smotana, pak se nakoduje a upravi ten Getway ( co to je ? ) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aanonymous Vloženo 24. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2010 (editace) Zdravím pánové, mám dotaz, musím také vyměnit gateway jednotku, pokud přecházím z nexuse na columbus. Díky za odpověď. Oct. r.v.2007 Editováno: 24. Listopad 2010, autor: Aanonymous Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel21 Vloženo 24. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2010 (editace) OK super... takze za 16 000 Kč je to slušná nabídka ? a ta anténa se tam někam smotá a pak funguje. OK děkuju moc ... takže se vyndá stream, nandá se columbus s anténou ta se necha nekde smotana, pak se nakoduje a upravi ten Getway ( co to je ? ) ? 16L za columba, gateway (musí se vymněnit, nejde upravit) anténu a práci? Máš HF BT sadu? Editováno: 24. Listopad 2010, autor: karel21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel21 Vloženo 24. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2010 Zdravím pánové, mám dotaz, musím také vyměnit gateway jednodku, pokud přecházím z nexuse na columbus. Díky za odpověď Podle MR, ale většinou ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reyer Vloženo 25. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2010 16L za columba, gateway (musí se vymněnit, nejde upravit) anténu a práci? Máš HF BT sadu? JJ za 16L. Je to muj kamarad, ale nevim zda to je dobra cena . Protoze jsem nasel na netu nejakeho columba za 13L. JJ mam HF bluetooth. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel21 Vloženo 26. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2010 Ale za těch 16L dostaneš od kamaráda jen Columba? Nebo i to ostatní co je potřeba včetně práce a kódování? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.