Milhausek Vloženo 26. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2010 a bude ti fungovat BT i s Columbusem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reyer Vloženo 28. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2010 Ale za těch 16L dostaneš od kamaráda jen Columba? Nebo i to ostatní co je potřeba včetně práce a kódování? V pondeli montujeme... pry 16L za vse. Nemam se o nic starat ze za 20-30 minut je hotovy Tak uvidime Nekdo rika, ze novy gatway a nekdo ze jen soft. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 28. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2010 U 2010 gateway měnit nemusíš!!! stačí namontovat columbuse s gps, a korektně vše nakodovat!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel21 Vloženo 28. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2010 No musíš dát GPS anténu, napojit a nakodovat - to by tak za cca 30 minut mohlo být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reyer Vloženo 28. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2010 Mám technickou občas někde slyšíš různé varianty columbuse!!! Co jsou to za varianty muze mi to nekdo popsat ??? Docela by me to zajimalo, abych vedel co tam budu mit ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reyer Vloženo 10. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2010 Hosi mam technickou ?! Columbus mi nechce vrat pocitacove formaty. Jde to nejak softwarem udelat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 10. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2010 Nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reyer Vloženo 11. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2010 Nejde. Dekuju, a prehravani, rychlejsi prehrani ( krom kapitol ) vite co myslim ? Jen treba o 2 minuty ... existuje to ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wencaaa Vloženo 9. Duben 2011 Sdílet Vloženo 9. Duben 2011 Dobry den, chci se zeptat, jestli nemá někdo zkušenost s výměnou rádia stream za navigaci columbus...Uvažuji nad koupi Octavie II RS, která má sound system, ale bohužel jen radio stream a našel jsem si na internetu navigaci Columbus (cca. za 23 000 kč)...A tak se ptám jestli toto někdo nedělal nebo neví co s tím je vše potřeba udělat. Btw. psal jsem do servisu Auto JAROV Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, když vlastním škoda octavia II RS, a uvnitř je škoda STREAM MP3 radio+sound system a koupil jsem navigaci Columbus, kolik by mě stálo u vás v servisu vyměnění těchto zařízení a jestli by to bylo vůbec možné...děkuji odpověď: Dobrý den p. Kubico, navigace Columbus namontovat nelze, z důvodu, že bude mít odběr proudu a bude vybíjet AKU. (Pracuje na jiné datové sběrnici než autotario Stream). Myslím si, že je blbost aby na lince dávali do každé octavie jiné dat. sběrnice podle navigací a rádií...Podle mě to možné je, jen to není plně legální nebo tak něco a napíší mi raději že to nejde. Mnoho lidí si dávájí př. obrazovky do opěrek a místo rádia obrazovku s navigací a rádiem (neoriginalní) a AKU jim to nevybíjí...Prostě si s tím nevím rady...děkuju za odpovědi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 10. Duben 2011 Sdílet Vloženo 10. Duben 2011 Namontovat půjde. Vše potřebné se lze dočíst v tématu o Columbusu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wencaaa Vloženo 10. Duben 2011 Sdílet Vloženo 10. Duben 2011 Díky moc...aspoň že tak...bál jsem se že to vůbec nepůjde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 10. Duben 2011 Sdílet Vloženo 10. Duben 2011 Záleží odkud jsi je tu spousta lidí co to umí předělat naprosto suprově zkus třeba člena ferda25 je ze Strakonic a je to machr v oboru umí cokoliv. Já si k němu klidně zajedu když něco potřebuju i z Liberce.Napiš mu SZ,určitě se domluvíte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 12. Duben 2011 Sdílet Vloženo 12. Duben 2011 Já jsem si nechal namontovat Columba místo Streama v servise Škoda v ČB. Samo, že jsem musel dokoupit nějaké řídící jednotky (origo nové) a jen navi byla bazarová. Udělali to naprosto bez problémů, a prý jsem nebyl první komu to dělali. Takže i v servisu to jde, jen když se chce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 12. Duben 2011 Sdílet Vloženo 12. Duben 2011 stačí vyměnit gateway a nahrát správný fw a vše půjde jak má... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wencaaa Vloženo 13. Duben 2011 Sdílet Vloženo 13. Duben 2011 Tak díky...já se bál že to nepůjde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
V3nd3lin Vloženo 5. Únor 2014 Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 jsem na vážkách jestli Nexuse nebo columbus :DD nejaky rady ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
V3nd3lin Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 Takže volba padla na Columbus někdo kdo umi nahrat spravny fw aby to makalo ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazimir80 Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 má zkušenost s Jarovem je ta, že mrknou do ETKy a pokud to není v seznamu možných kombinací, tak ti odpoví, že to nejde. Třebas mně ferda naznačil problematiku autoelektriky dnešních dob a než v jakym je to autě, rozhoduje verze CANu a použitých ŘJ. Každá emise jednotek umožňuje komunikace s nějakým rozsahem jiných, a proto je víc možností jak docílit potřebného výsledku. Vždy se volí ta nejvhodnější podle MR a výbavy tvého auta.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
V3nd3lin Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 tak já mam MR podle VIN 2007, dešťák, vsechny okna v elektrice, vyhrejvany zadky, parkovaky vzadu.... neni to uplna socka...tak snad to nebude problem tam toho Columbus enapasovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazimir80 Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 MR2007 - počítej novou GW a ŘJ parkováků... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
V3nd3lin Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 ok aspon tak nejak predbezne ziskam predstavu co zacit kupovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OIZIK Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 Ahoj máte někdo odzkoušeno jaký typ a značka externího gps (pod palubovku) funguje na funkci hodně dobrý a kvalitní signál? Nebo lepší koupit střešní ploutev?díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas Krska Vloženo 21. Únor 2014 Sdílet Vloženo 21. Únor 2014 já koupil pod palubovku GPS asi za 550Kč a chytám jen 5-7 satelitů ze cca 14. Kdybych kupoval znovu šel bych do ploutve na střechu ale tu s prutem. Na veletrhu aut v Brně měl stánek shop s 2DIN navi a náhražkami columbuse a taky tam měli speciál antény a říkal že prut žádná ploutev ani anténa v okně nanehradí, že je to prostě nejlepší. (prut je nejlepší pro příjem rádia) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 21. Únor 2014 Sdílet Vloženo 21. Únor 2014 5-7 snad stačí, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OIZIK Vloženo 21. Únor 2014 Sdílet Vloženo 21. Únor 2014 ok koupim ploutev. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.