Filip139 Vloženo 24. Březen 2017 Sdílet Vloženo 24. Březen 2017 Potřebuji radu mám fabii 2.0 mpi a při jízdě když vyřadím tak mi chvíli drží otáčky než spadnou je to normální? Setkal se s tím někdo za každou radu moc děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tycoon Vloženo 27. Březen 2017 Sdílet Vloženo 27. Březen 2017 Normální to není. Mně po vyřazení z vyšších otáček padají hodně rychle, že pak spadnou až třeba na 500 rpm, pak tomu řídící jednotka přidá, zas to vyletí na třeba 1100 rpm a teprve pak se to ustálí na volnoběhu 800 rpm. Ale neřeším to. Pokud můžu dát nějakou radu, tak párkrát natankovat aditivovaný benzín nebo do benzínu přidávat aditiva. Třeba to zmizí. A pokud máš kde, tak udělat diagnostiku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarlosTDi Vloženo 5. Duben 2017 Sdílet Vloženo 5. Duben 2017 Ahoj bude to na 100% spojkovy snimac. Je u pedalu, staci vymenit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.