Publikováno Březen 30, 20178 r Zdravim kolegove , mam dotaz k majitelum fabie I.gen po face s motorem 1.9 Tdi a kola vel. 185 - 60 r14 muzete mi zmerit kolik cm ma stred pr.blatniku u kola? Od zeme k lemu? Dal jsem nove pera od monroe a nejak ten cumak klesl k zemi. Tak resime se servisem jestli nejsou pera na reklamaci. Dekuji
Březen 30, 20178 r jestli to fakt kleslo, tak bych tipoval, že péra byla pro benzinový motor. Prorovnej to se zadní nápravou.
Březen 30, 20178 r Autor Servisak tvrdi ze byly 100% na 1.9 ale co jsem koukal na autokelly a tam ty pruziny jsou pro vice motoru.
Březen 30, 20178 r ono je to s těma pružinama dost složité - je na ní nějaké barevné značení? Víš jaké bylo na té staré? Jedna věc je motor (nafťáky jsou těžší než benzíny), pak se rozlišují podle výbavy, krátká/kombi a také zvýšený snížený podvozek
Březen 30, 20178 r Autor Nic snizeneho bezne combi v 1.9tdi-cku. Barevne tam bylo a ted na Monroe tam neni . A kdyz zadam na Kellyne sve parametry vozu tak ty pera tam jsou.
Březen 30, 20178 r Tak, co řešíš? Pokud je to spadlé na předek, tak je běž vrátit, že ti prodali něco, co do toho auta nepatří. Ono u těhle alternativních výrobců je to vždy složité - pružiny a tlumiče si dělají více méně podle sebe a prakticky vždy se chovají jinak než originál.
Březen 30, 20178 r Autor Proto potrebuji nekoho kdo by to zmeril abychom se mohli o to opirat pri reklamaci.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.