zabiak Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 (editace) Jen tak přemýšlím co dál udělat na autě. Buď by byl dobrý facelift RS tak sem se rozhlížel a nárazník 2500,- Světla s blinkrama cc 3500,- Výstuha 2000,- ? Lakování 1000,- Celkově 9000,- Kč ---------------------------- Prodat: - 2000,- světla -1000,-výstuha -2000,-nárazník+spoiler Celkově -6000,- ---------------------------- Takže by to bylo možná za 4000,- A nebo jsem přemýšlel jiný interiér líbí se mi z elegance ten světlý cc 10000,- A zpátky bych možná dostal 2000,- loketka 2000,- sedačky a plasty Takže cena 6000,- Do čeho by jste šli? A jsou moje odhady reálné? Chtěl jsem dát hlasování, ale nejde mi to Editováno: 3. Říjen 2006, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia_combi Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 Mujtysvete (neberte to osobne ) vrazet obezivo do stareho vozu? Prodat a koupit novou RS TDI 125 kW. Nevim, jak starou octu mate, ale na akontaci to snad bude stacit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 3. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 Mujtysvete (neberte to osobne ) vrazet obezivo do stareho vozu? Prodat a koupit novou RS TDI 125 kW. Nevim, jak starou octu mate, ale na akontaci to snad bude stacit... Pokud se hlásíte jako sponzor tak myslím, že by to šlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia_combi Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 Ja to nemyslel spatne, jen mi prijde nesmyslne cpat prachy do stareho vozu (bavime-li se o faceliftu, predpokladam octu z minuleho tisicileti ), kdyz se nasledne jeho hodnota nikterak vyrazne nezvedne. Predpokladam, ze uz tam nejaky ten kaprik zahucel, ne? Radeji bych koupil opravdu novy a par let s nim zase (bez dalsich investic) spokojene drandil. Jinak omluva, ale takhle to vidim ja... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 ja zase uplne chapu zabiaka, proste to cloveku neda a mosi porad neco vymejslet, vid...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 3. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 Auto je z roku 2000 těsně před faceliftem a mám ho 2roky a zatím bezproblémú takže bych ho ještě neodepisoval nějakej ten rok ještě vydrží. Na nové auto nemám jsem chudý student . A i kdybych měl na nové a koupil bych si ho tak by tu byl podobný dotaz: co udělat na mé nové Octavii RS? Chip nebo sedačky do kuže . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia_combi Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 Uz trochu chapu, prestoze auta pouzivam vyhradne k premistovani a v garazi dobrovolne nic nekutim. Upravami proto bohuzel nezaujmu, tak to alespon dohanim nasazenim na dopravnim odboru magistratu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 4. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 Pokud mas uvnitr sedacky neprosezene a zachovale a mermomoci chces pustit cca 4000,-, poslu ti SZ cislo meho uctu... JOKE - ja bych udelal FACELIFT, je vice videt nez schovany intros... Facelift s RS naraznikem! Napis MilanoviII, delal to nedavno, muzete pokecat o cene, kecat se s nim da dobre! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 4. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 (editace) Pokud mas uvnitr sedacky neprosezene a zachovale a mermomoci chces pustit cca 4000,-, poslu ti SZ cislo meho uctu...JOKE - ja bych udelal FACELIFT, je vice videt nez schovany intros... Facelift s RS naraznikem! Napis MilanoviII, delal to nedavno, muzete pokecat o cene, kecat se s nim da dobre! To je fakt, ale zase interiér máš na očích více ty. Jinak je fakt že interier mám sice šedej, ale zachovalej nikde žádná odřenina nebo díra. MilanII to dělal z nových dílů takže ho to vyšlo draho. Ještě bych ušetřil, kdybych tu puvodní výstuhu upravil jak se tu jednou psalo. Takhle by se mi to líbilo: Editováno: 4. Říjen 2006, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 4. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 Ja bych jednoznacne volil RS exterier i interier U octavie to bylo to nejlepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 ceny jsou realne ale tu vyztuhu nemusis menit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 4. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 Ano, přišlo mě to předělání celkem dost draho. Ale upřimě řečeno, když se do něčeho rohohodnu pustit, tak to udělám pořádně!!! Moje zásada je jasná, buďto celou přestavbu udělám v maximální pečlivostí, nebo se na to vykašlu a jdu si lehout na bancek. A pižlat výztuhu flexou a mlátit po ní kladivem, to mi přišlo jako prasárna první třídy. Mě stála výztuha úplně nová 1450,- kč!!! No nekup jí, že?? To samo maska chladiče. Byla úplně nová i se znakama za 1300,- + jedny MDF podložky! Nesnesl bych, kdybych si měl nasadit na auto masku s nějakým opráskaným chrom. rámečkem. Teď si určitě mnozí z vás řeknete, že to moc dramatizuju. Ale bohužel už jsem takovej. PS: zabiak, měl bych výtku k tvé představě o ceně laku. Chtěl bych vidět toho lakoše, který ti udělá lak př. nárazníku + ty 2 šprušle, rámeček masky a to všechno za pouhých 1000,- kč!!!! Lakoval jsem k tomu ještě př. kapotu a platil jsem 6800,- Je fakt, že to mám NALAKOVANÝ ane pochrstaný sprejem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 4. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 Volil bych prvni jednoznacne facelift exterieru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 Volil bych prvni jednoznacne facelift exterieru taky tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 4. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 Vzhledem k současnému ročnímu období, resp. vzhledem k nadházející zimě, bych spíš volil interiér. Ja pěkné si dát nový nárazníček, nový láček, ale o to víc budeš na jaře nas*aný, až uvidíš, jakou spoušt na tom zima zanechala. To bych spíě nechal na jaro... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 tak pres zimu si muze vse sehnat a pripravit...ja ted budu predet sundavat a taky znova lakovat a chystat na jaro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 4. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 tak pres zimu si muze vse sehnat a pripravit...ja ted budu predet sundavat a taky znova lakovat a chystat na jaro baurak má pravdu. Mě třeba trvalo 4 měsíce pilného shánění všeho potřebného (hlavně peněz) k přestavbě! A teprve až bylo vše pohromadě, tak za jeden večer a jedno dopoledne byl RS předek hotový. Teď když otevřu vrata od garáže, směje se na mě krásná Octáva v RS stylu. Ten starý ksicht mi strašně lezl na nervy! Tímto samozřejmě hlasuji pro facelift karoserie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 4. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 (editace) Tak jsem se postupen dne zamiloval do toho RS předku:)). Jinak asi by to bylo až na jaře protože zatím mám jen na ten nárazník. Jianak stím lakem to byl jsem jen plácnul, ale tak za 2by to mohlo být tady je lakovna a maj celkem slušný ceny, nejlíp sehnat ho rovnou stříbrnej. Bych se chtěl zeptat oni jsou dva druhy RS nárazníku? Ten nahoře na Engl koktě a pak ten co má milan? Nemyslím ten prostředek eng to má vyřízlí, ale myslím ty dva výdechy eng to má bez příčky a Milan s. Editováno: 4. Říjen 2006, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia_combi Vloženo 4. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 Jen tak zcela mimo soutez, v ty garazi jsou zaclony, to je proste hustokrutorsky. Kdyz jsem shanel do nove postavenych garazi plakaty na zaramovani, tak si vsichni klepali na cela a tenhle borec tam ma i zaclony na okne (koberec mu zatim chybi )... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 rs naraznik je na O1 jen jedne ty pricky jsou na tech vyplnich ne na narazniku jinak ja mam i v garazi koberec ale na stenach abych neomlatil dvere a zed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CANNON Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 mít na výběr z těhle dvou možností, tak jednoznačně interier Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 ja bych se taky pustil do interieru a s tim exterierem pockal na jaro, vlastene teda na leto, protoze jaro a podzim z nasich klimatickych podminek zmizely... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 5. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 : už jsem byl skoro rozhodnut a teď tohli co mi to kluci děláte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 : už jsem byl skoro rozhodnut a teď tohli co mi to kluci děláte tak zalezi jestli mas penize na to aby jsi udelal interier a jeste stihnul na jaro exterier...jestli jo tak neni co resit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 presne tak... me uz staci z interieru ''jen'' stropnice + horni sloupky a volant a mam RSo....no a exterier mam tak na pul...jaro to jisti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.