vejnis Vloženo 13. Duben 2017 Sdílet Vloženo 13. Duben 2017 Ahojte chlapi, při výměně předních kotoučů a destiček jsem našel tuto závadu (viz obrázek) zezadu na náboji kola. Ten vylezlý krycí plíšek čepu je na druhé straně (druhé kolo) zasunutý uplně dovnitř a prakticky není vidět, tady mi nějak vylezl. Dostal se mi tam kamínek a dělal mi tám rámus. Kamínek jsem vyndal, ale teď mi jde o to co s tímto plíškem? Má to vliv na nějakou důležitou funkci? A co to mohlo způsobit? Zkoušel jsem ho "narvat" zase dovnitř, ale nechtěl jsem jít moc přes sílu. Díky za rady... L. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 13. Duben 2017 Sdílet Vloženo 13. Duben 2017 To je plastový kroužek. Ty jej máš kovový? Slouží jako prachovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vejnis Vloženo 13. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2017 jj je kovový, na druhé straně není vidět vůbec, tady na té nějak takto vylez :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.