Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Mam rádio Blaupunkt modena cd 51 4x45w.Chtěl bych k tomuto rádiu nějaký 2pásmoví komponentní reproduktory 16,5 ale nevím jaké parametry by stačili ktomuto víkonu rádia .Jedná se mi o zatížení RMS,maximální výkon a citlivost dB.Chtěl bych to dát na zadní plato bez zesilovače ale rádio mít uplně na plno a aby to ty reproduktory stíhali. mockrát děkuji . MÁŠA

Vloženo

Na zadní plato, pokud neuvažuješ o doplnění o zesilovač a woofer, bych spíše doporučil repro 6x9, které ti vyloudí i nějaké basy.

Pro tu variantu ti mohu nabídnout repro Hertz DCX-690 za 1990,-

post-22-1159901883.jpg

Vloženo

kompa jsem už měl ,poslech moc pěknej ale nemohl jsem pustit rádio uplně na plno.Středobasy to nestíhali-ZATÍŽITELNOST 180W RMS neznám,45-5000hz a citlivost 89dB tak bych potřeboval poradit jestli bych potřeboval ještě silnější W nebo citlivost.

Vloženo
kompa jsem už měl ,poslech moc pěknej ale nemohl jsem pustit rádio uplně na plno.Středobasy to nestíhali-ZATÍŽITELNOST 180W RMS neznám,45-5000hz a citlivost 89dB tak bych potřeboval poradit jestli bych potřeboval ještě silnější W nebo citlivost.

No hlavni problem bude v tom, ze ti zkresluje zesilovac v radiu. Takze s reproduktorama to moc nevyresis. Jinak koukej na citlivost ale neni citlivost a citlivost :-). Vetsinou sem meri pri vykonu 1W. Hertz meri citlivost tusim na 2,5W, takze pak je daleko vyssi.

Vloženo

Ano stačil by 2ch zesilovač.Mohu ti nabídnot carpower HPB-602 (1990,-) 2 x 70W/RMS při 4ohm nebo kdyby jsi koupil 2ohm repro tak 2 x 100W/RMS.Při nižší impedaci je možné dostat ze zesilovače vyšší výkon.

Ty repro by mohly být JBL GTO 607C (2990,-)

post-22-1160069208.jpg

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...