tommmy Vloženo 14. Duben 2017 Sdílet Vloženo 14. Duben 2017 Zdravím, chtěl bych se tu na fóru poradit ohledně černé lišty na zadním nárazníku, která mi přijde ošklivá. Jako nejlepší variantu beru lištu dát pryč, zakitovat a dát celý nárazník komplet do laku. Díky za vaše názory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Vloženo 15. Duben 2017 Sdílet Vloženo 15. Duben 2017 Ta lišta je ochrana a divil by ses, co všechno na parkovištích před markety zadrží a tím ochrání lak nárazníku. Alespoň já jí mám orvanou jak samici a to není mojí zásluhou. Všechny šrámy by schytal nárazník a Ty by ses ulakoval. Takže za mne, neodstraňovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 15. Duben 2017 Sdílet Vloženo 15. Duben 2017 Dej foto, jsem zvědavý jak ji máš orvanou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 15. Duben 2017 Sdílet Vloženo 15. Duben 2017 Souhlas, ta lišta je k nezaplacení. Škoda že se už na nové škodovky nedávají - šrámy v barvě od jiných aut jsou alespoň pro mě silně frustrující. Podle mě to zakitovat nepůjde, žlápek pod lištou je poměrně hluboký - popraskalo by to dřív, než to tam namontuješ. Musel by jsi to vyřezat a zavařit kusem plastu a udělat to tak dokonale, aby se to prakticky nemuselo kitovat. Nárazník je velmi pružný, praskalo by to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommmy Vloženo 15. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2017 Díky za názory. Pak mě ještě napadlo nalakovat ji na černou lesklou, jelikož mám elektrony lakovaný černým lesklým komaxitem, mohlo by to hezky ladit. Moje představa o barvě viz foto. Nevím ale jak dosáhnout hladkého povrchu lišty potřebného pro lak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurec Vloženo 15. Duben 2017 Sdílet Vloženo 15. Duben 2017 Tak to klidne udelej. Jinak ja dostal zezadu uz 2x pecku (babky nedobrzdily) a mel jsem jen poskrabany lak a vycvaknutou tu listu , a ta lista uz na sobe ma otisky a skrabance jak svina. Takze dobre , ze ji tam mam. Jinak to poradne nezakitujes , bude ti to praskat. Proc ji nedat do laku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommmy Vloženo 15. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2017 Do mě nikdo zatím naštěstí nenarazil. Diky za tip. Do laku barvy auta by taky mohla jít, jen si to moc dobře neumím představit, jak to bude vypadat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 18. Duben 2017 Sdílet Vloženo 18. Duben 2017 nemusí narazit, stačí, když se opře při parkování a v barvě je to vidět. Nedej bože, když lízne roh nárazníku. Ta lišta to dokázala "pohltit". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milavla Vloženo 18. Květen 2017 Sdílet Vloženo 18. Květen 2017 Ahoj, nechci zakládat zbytečně nový téma, tak píšu sem. Někdo mi na parkovišti udělal díru do té lišty na nárazníku, ale vepředu. Může mi někdo poradit jak na výměnu, je nutný odmontovat celý přední nárazník? děkuji za rady Milan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 18. Květen 2017 Sdílet Vloženo 18. Květen 2017 (editace) Ak sa nemýlim, nie som si celkom istý, tá čierna lišta by tam mala byť len nacvaknutá. Ak myslíš toto : Takže bez demontáže nárazníka. Len vypáčiť, sú tam také malé jazýčky. Editováno: 18. Květen 2017, autor: Effendi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milavla Vloženo 19. Květen 2017 Sdílet Vloženo 19. Květen 2017 Effendi ano to je ono, akorát mám takovou tu starší masku. Akorát přemýšlím čím to vypáčit, šroubovákem mám strach aby to pak nebylo vidět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 19. Květen 2017 Sdílet Vloženo 19. Květen 2017 Tenučký šroubovák zvyknem obaliť izolačnou elektro páskou, prípadne kobercovkou. Ale s citom, presne ako s babami..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karpi Vloženo 5. Červen 2017 Sdílet Vloženo 5. Červen 2017 (editace) Milavla: ano nebát se toho je tam několik paciček, a jak píše Effendi, obaleným šroubováčkem se to nepoškrábe, a s opatrností neoláme Editováno: 9. Červen 2017, autor: karpi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karpi Vloženo 5. Červen 2017 Sdílet Vloženo 5. Červen 2017 (editace) tommmy: dřív jsem to taky řešil, ty lišty byly po letech nehezky vyšisovaný řešil jsem to černýma sprejem, nejdřív jsem si zkoušel v pc namalovat na modro v barvě nárazníku, vpředu i vzadu, ale připadalo mi to divný, takový moc jednolitý. Nakonec jsem ji použil jen na základnu pod rámečkem spz, zbytek všude černá. Krásně to prokouklo. Pokud máš černý lesklý elektrony tak k nim ty lišty budou parádně sladěný. Já dělal 4 roky zpátky a vypadá to pořád jako nový až teda na pár rejpanců od někoho z parkovišť Pokud chceš hladký povrch lišty, musíš použit plnič ve spreji, pak přebrousit (já smirkoval pod vodou) ten vyplní tu strukturu a bude pak krásně hladkej. Editováno: 9. Červen 2017, autor: karpi korekce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.