MOJE_JMÉNO Vloženo 4. Květen 2017 Sdílet Vloženo 4. Květen 2017 Omlouvám se za dotaz, ale nepodařilo se mi podobné vlákno najít. Máte někdo představu, lze-li (a jak) za rozumný peníz doplnit ovládání na volant k rádiu SWING 6,5" ? Přenos do rádia je nějakou verzí bezdrátu, či je využit nějaký mechanický přenos mezi volantem a sloupkem řízení ? Předem moc díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 18. Květen 2017 Sdílet Vloženo 18. Květen 2017 MFV lze dodělat, potřebuješ tlačítka s lištou, správnou gateway, kablík do volantu a vše dobře nakódovat/aktivovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alfredson Vloženo 10. Červen 2019 Sdílet Vloženo 10. Červen 2019 Jak se budou chovat tlačítka MF pro listování v menu maxidotu, který nemám. Mám firemní absolutní holinu - obyč. palubák, bez tempomatu, xenonů a ostatních srandiček (MR 2017). Jestli jsem správně pochopil i z jiných témat tak MF lze dodělat i do tohoto sociálního případu. Sehnal jsem dobře tříramínko i s MF, tak bych to rád oživil i za cenu dalších nákladů (gateway, kabeláž, práce...) Jde mně o to abych se vyhnul nějakým chybovým hlášením. Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.