Lukyoct05 Vloženo 11. Květen 2017 Sdílet Vloženo 11. Květen 2017 (editace) Zdravim panove, predem se omlouvam, pokud se jiz zde neco podobneho resilo, ale nic podobneho jsem nevidel. Mam konkretni problem: mam octavii 1.9 tdi 81kw, 2005, ASV. Pred mesicem jsem nechal pretesnit vstriky, jsou tam nove jehly (trysky) sprint 764, vse odborne mechanikem udelano a po vymene byla spotreba nizka cca 4,5-5l/100km, ovsem na volnobeh po trosku zahratem motoru zacal motor hodne tarokovat, nepravidelny chod, jako by jel snad na 3 valce...noo zavezl jsem to tomu mechanikovi zpet a zvysil mi davku paliva. Motor je ok, vrni krasne, tichucky, alee spotreba mi stoupla na 6,5l/100km po tom serizeni davky paliva. Vse ostatni mam ok, turbo, vaha, n75 atd vse je ok..zvysila se az po te zmene davky paliva. Nevite, proc mi spotreba stoupla o skoro 2l/100km, kdyz predtim po vymene trysek jsem mel 4,5? Nezvysil tu davku prilis moc? A pri stani na miste mi od te vyssi davky paliva palubak na ten volnobeh ukazuje vysoke hodnoty treba i 33l/100km kdyz stojim treba 5 minut. Moc dekuju za ochotne a jakekoliv komentare. Editováno: 11. Květen 2017, autor: Lukyoct05 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.