David54 Vloženo 14. Květen 2017 Sdílet Vloženo 14. Květen 2017 Ahojte. Začalo mi na budikoch hlasit chybu vypalenej žiarovky v ľavom spätnom svetle. Čiže spätné zrkadlo. Žiarovka naozaj nesvietila. Po výmene za novu opäť nesvietila. Na budikoch uz ale nesvietila ale ani fyzicky nesvieti. Pred štartom mi na budikoch blika asi 5x ale potom zhasne. Nechápem prečo po výmene žiarovky mi nesvieti. Pravá strana je ok. Žiarovku som kupoval v kauflande, môže to byť preto? Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 18. Květen 2017 Sdílet Vloženo 18. Květen 2017 (editace) Spatne svetlo nieje v spatnom zrkadle. Ziarovka v zrkadle nema kontrolu vypalenia... alebo som len zle pochopil tvoj problem... Editováno: 18. Květen 2017, autor: Martttin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N@pster Vloženo 19. Květen 2017 Sdílet Vloženo 19. Květen 2017 Mas sedana vid? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.