FISHkaa Vloženo 16. Květen 2017 Sdílet Vloženo 16. Květen 2017 Přátelé, dlouho sem to tu hledal ale nenašel (předem díky za případný link): - při výměně výbojky odešla do peklíčka ŘJ xenonu (ballast). Koukal sem na ceny originálních (to se snad zbláznili ne? :D) a napadá mě tato kontrukce, kterou potřebuji od vás vyvrátit/potvrdit: - jednotka má na vstupu pouze napájení (12V) a na výstupu tři piny (výbojka) Spekulace je, že nikterak nekomunikuje se zbytkem auta, resp. komfortní jednotka si hlídá proudový odběr ballastu a nic víc jí netrápí. Je možné takovou jednotku nahradit jinou, neoriginální? Podotýkám, že aktuálně je tam originál z výroby, viz fotky. předem díky moc za pomoc PS: kdyby tu stávající někdo uměl (pokusil se) za rozumný zlaťák opravit, tak budu také rád ;-) přikládám fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FISHkaa Vloženo 16. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dogran Vloženo 19. Červen 2017 Sdílet Vloženo 19. Červen 2017 Sorry za nabourání do tématu: při mrtvé ŘJ xenony svítí a pouze nefunguje automatická nivelace? (To mne po výměně potkalo, tak hledám závadu...) Nebo ani nesvítí? Sent from my SM-G930F using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hesoss Vloženo 21. Červen 2017 Sdílet Vloženo 21. Červen 2017 Taky jsem měnil výbojky a přestala fungovat nivelace.resp.svitily moc nahoru.v servisu jsem po nich chtěl ať to seštelujou pres počítač to udelali a potom v druhem servisu jsem jim neříkal nic a zjistili že je poškozený senzor naklonu na zadní nápravě.tak ho opravili a teď to sviti zase moc dolů.takže musim na vag ať mi to zase poladí.ta gumova čepička byla rozlomená tak sem ji slepil.nejde sehnat samostatně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dogran Vloženo 22. Červen 2017 Sdílet Vloženo 22. Červen 2017 Hm. Podivné, že by senzor odešel just ve chvíli výměny výbojky. Nechám to asi do podzimu, kdy půjdu do servisu s rozvody. Sent from my SM-G930F using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Červen 2017 Sdílet Vloženo 22. Červen 2017 Dogran - odstraň si hlášku z Tapatalku "Sent from my SM-G930F using Tapatalk" - je to v rozporu s pravidly fora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dogran Vloženo 23. Červen 2017 Sdílet Vloženo 23. Červen 2017 ok. sorry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.