hurvo Vloženo 4. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 (editace) par dni dozadu som vychadzal z podzemnej garaze a obtrel som sa autom okolo rohu pricom som pravym prednym kolesom siel "po stene". odvtedy auto ide rovno iba ked je volant trochu doprava. ked idem pocujem pravidelny duty zvuk zpredu zprava. Auto sme v garazi pozerali dole nie je nic ohnute zlomene ani nic podobne. vie mi niekto poradit? prosim pekne poradte mi co s tym moze byt. (mam vodicak asi mesiac a auto asi dva tyzdne, takze si vazne neviem dat rady ) Editováno: 5. Říjen 2006, autor: hurvo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hurvo Vloženo 9. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Skusal som auto a asi pri 140km/h mi zacal vybrovat volant. ale ked je to nevyvazene koleso. tak potom neviem preco je volant doprava ked auto ide rovno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hurvo Vloženo 16. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 no tak diky uz som to nechal opravit za 150 eur. geometria bola v 00 myslim ze -55 minut na lavom a +35 minut na pravom kolese. takze tak ale DIKY za "pomoc". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.