Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Nemáš nějaké foto jak to na nich vypadá? 

Zadek je dost nízko, řekl bych, že dobrý cenťák, možná2, než rs a předek si taky sednul asi o cm. S výškou jsem rozhodně spokojen a níž bych nešel, jelikož od země to má okolo 10cm. 

18195497_1426897577377887_1948185822_o.jpg

Upraveno od Daniel20

Takhle bych si to přesně představoval tak akorát a máš 17 nebo 18 kola? 

ja mám právě 18

IMG_20170528_025932.jpg

IMG_20170528_030030.jpg

Stalo by se něco kdybych ty snížený dal jen na předek zadek se mě zdá ok jen předek by chtěl tak o 3cm níž aby byl o trochu níž jak zadek

To si radši uřež 1 závit. Škoda peněz. 

Já se bojím aby to na těch eibach nebylo vzadu moc ty to máš jen tak tak a na 18 to bude ještě a kousek níž 

Tak 2-3cm kolo a blatnik, předek spíš 3-4,,,,,sedlo si to oproti těm starým o 1 zadek a předek taky asi 1-2.

2.5cm od kola po blatník

18765090_1458355847565393_878657472_o.jpg

• 3 týdny později...
V 21. 5. 2017 na 21:34, Joska166 napsal:

Ahoj mám dotaz proč eibach neprodává pružiny na 1.8t 132 kw ale na 1.8t 110 kw ano zatížení náprav bude +- asi stejné tak proč když píšu na různé shopy tak mě je na Rs nedoporučuji co když je na Rs dám stane se něco? nebo má rs nějaké větší rozdíly v přední a zadní nápravě než 1.8t 110kw a pružiny prodáva pouze H&R za 7000 a to se mi dávat nechce když eibach stojí 3800

Mezi 1,8 T 132 a 1,8 T 110 je rozdíl pouze v tlumiči a to ve stabilizátoru a jeho oku na tlumiči.

Takže když koupíš ty nebo ty pružiny tak nebudeš mít žádný problém. Sedět ti musí pouze váhový limity. Takže najdeš-li eibachy co jim sedí váhovky tak je klidně ber..

Pružiny prodává i AP: https://vwshop.cz/70795-sportovni-pruziny-35-35mm-skoda-octavia-1-kombi-1u5-ap-sportfahrwerke.html

AP a H&R má výhodu v tom že si můžeš koupit i vhodné tlumiče, což už eibachu není samozřejmost. Každý by měl vědět že koupí "pouze" pružin nijak jízdní vlastnosti nezlepšuješ i když za to plácneš sedmičku. Jízdní vlastnosti má pouze komplet s TÜV

Upraveno od Martinro

To já vlastnosti zlepšit nechci jen to hodit níž 

• 3 týdny později...

Tak si kup celý sportovní podvozek. Pouze pružiny pokud nejde o -15mm tak ti vlastnosti nikdy nezlepší.

• 1 měsíc později...

Jak jsem psal vlastnosti lepší nechci ale vypadá to hrozné jak je to nakoply jak koza

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.