Publikováno Říjen 4, 200619 r Auto už sem koupil se snížením.Dá se podle těhle fotek poznat o kolik to je?Díkes
Říjen 4, 200619 r to jsou i jiný tlumiče ne Jojo, stopro, nejaky sportovni. High Performance v modry, to uz sem nekde videl, ale kde, snad nejakej Bilstein, nevim
Říjen 16, 200618 r FOX napsal: fakt to nikdo nevíte? Nevím, možná jsem moc dobře nepochopil otázku! Ale proč na to jdeš tak oklikou? Já jsem si dával pružiny H&R - 35 mm. Změřil jsem si výšku zad. blatníku od země před a po montáži. V sérii to bylo 68,1 a s pérama HR to kleklo na 64cm!! Teď víme že standardní výška je okolo 68 cm. Změř tedy kolik máš cm po lem a víš na čem seš... Upraveno Prosinec 12, 20195 r od Milan II
Říjen 16, 200618 r Podle značení a designu to vypadá že jde o pružiny od firmy HPSporting tak zkusit zavolat tam co přesně to označení znamená. Tady je odkaz: http://www.hpsporting.cz/kontakt.htm Upraveno Říjen 16, 200618 r od alpako
Říjen 17, 200618 r Autor fakt to nikdo nevíte? Nevím, možná jsem moc dobře nepochopil otázku! Ale proč na to jdeš tak oklikou? Já jsem si dával pružiny H&R - 35 mm. Změřil jsem si výšku zad. blatníku od země před a po montáži. V sérii to bylo 68,1 a s pérama HR to kleklo na 64cm!! Teď víme že standardní výška je okolo 68 cm. Změř tedy kolik máš cm po lem a víš na čem seš... jj ale neměl sem to jak s čim porovnat.Ty pružiny už tam byly.Tohel se mi nezdálo tak oblikou.Dík
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.