Publikováno Květen 24, 20178 r Zdravím vás, vedel by mi niekto poradiť, ako fungujú v kodiaqu el. sklápané zrkadlá? Moja predstava: počas cúvania do úzkeho priestoru si po zrovnaní auta a pred definitívnym zacúvaním, sklopím počas jazdy zrkadlá alebo minimálne po zaparkovaní a zastavení ich viem sklopiť ešte predtým, ako otvorím dvere na aute. Popisujem prax odskúšanú na funkčnosti takéhoto systému u passatu CC. Dovod pouzitia: tesne parkovanie k stene a potom parkovanie do boxu, kde su dva stlpy, ktore by vadili pri otvarani dveri zrejme prave v mieste zrkadiel. Dakujem za rady.
Květen 25, 20178 r otočné koliečko, ktorým ovládaš (aj) nastavenie zrkadiel, otočíš do polohy, kde sa zrkadlá sklopia, to je celé. ak si dobre spomínam, tak tie polohy sú (v smere hodinových ručičiek): -0 (ovládanie neaktívne) -ovládanie pravého zrkadla -vyhrievanie -sklopenie zrkadiel -ovládanie ľavého zrkadla -0 ... Upraveno Květen 25, 20178 r od _sobi_
Květen 25, 20178 r Autor Super dik.. o to mi islo, ci je to rovnake ako na inych koncernovych autach. Su totiz auta, kde sa sklopia zrkadla az po zamknuti vozidla.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.