pavel1978 Vloženo 14. Červen 2017 Sdílet Vloženo 14. Červen 2017 Ahoj, mám problém u své Octavie viz nadpis. Z motoru po sešlápnutí plynu (ne vždy), většinou "zasviští" motor, je to jako když pustíte kompresor, dělá to na všechny rychlosti okolo 2t ot., divný, přes 2000 otáček zvuk přestane ale strašná je spotřeba, cca 13-15l/100km, pozor, co je hodně divný, že pokud jedu do cca 50km/h, žere to strašně, myslím okamžitou spotřebu, jakmile na to šlápnu kolem 2,5 až 3t otáček, přes 100km/h, spotřeba klesá. Zkrátka dálnice Říčany-Praha průměrná rychlost 120km/h spotřeba 13,5l a dojezd ukazuje o 100km méně. Vůbec nevím co to je, jestli turbo, nevím, moc díky předem za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Červen 2017 Sdílet Vloženo 15. Červen 2017 Co zkontrolovat sání, jestli v něm někde není netěsnost (spoje, hadice...)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1978 Vloženo 15. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2017 (editace) Kontroloval jsem. Nikde nic. Ta spotřeba je vyřešena, jsem úplná guma a poprvé v životě jsem zjistil, ze palubní PC ukazuje i kM/l tak ze proto mi bylo divné proč je hodnota tak vysoká. Byl sem s tím zvukem vysavače na diagnostice, nic nezjistili ale mě se nezdá ze by to mělo dělat až takový randal, nevím, v jiné sem nejel Editováno: 18. Červen 2017, autor: pavel1978 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1978 Vloženo 18. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2017 To pawouk: znáš ten motor? Děla to normálně nebo je asi fakt někde problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Červen 2017 Sdílet Vloženo 19. Červen 2017 Zkus to nahrát. Majitelů tohoto motoru je tady dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1978 Vloženo 19. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2017 Tohle v životě nenahraju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Červen 2017 Sdílet Vloženo 19. Červen 2017 No jo, to je pak těžký nějak pomoci. Tak zkus zajet do jiného servisu a předvést jim to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1978 Vloženo 19. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2017 Jj, zítra jedu na Jarov tak uvidíme, dam vedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1978 Vloženo 23. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2017 Hoj, tak nic nezjistili, ale zajímalo by mě co je tohle viz foto, dočetl jsem se ze vw a skoda dávají nějaký vehement na to, aby byl znát zvuk motoru protože jsou míč tichý tak nevím jestli to není ono. Je to vlevo pod čelním sklem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 23. Červen 2017 Sdílet Vloženo 23. Červen 2017 To je čidlo kvality vzduchu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1978 Vloženo 23. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2017 (editace) No, tak hlavně ze není čidlo na čidlo kvality vzduchu. Mam pocit ze skodovka má čidlo na vsechno Editováno: 23. Červen 2017, autor: pavel1978 Odstraněna citace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.