m.a.r.e.k Vloženo 15. Červen 2017 Sdílet Vloženo 15. Červen 2017 ahoj na superbe 2,5 tdi 2005 sa mi na strane vodica ozyva pri prejdeni nerovnosti kovove klepnutie. stretol sa niekto z niecim podobnym cim by to mohlo byt ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 15. Červen 2017 Sdílet Vloženo 15. Červen 2017 ...a viděl jsi někdy tu nápravu??prostě některé z těch ramen.Je to bolest 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta18 Vloženo 19. leden 2019 Sdílet Vloženo 19. leden 2019 Zdravím mám Superba 1.9 tdi 96kw při přejetí nerovnosti nebo ostré zatáčky na spolujezdcově straně neco lupne. Výměněna celá náprava,poloosa,pružiny, uložení motoru a převodovky, táhlá řízení. Ve dvou servisech na nic nepřišli. Nesetkal se někdo s timto problémem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenapuc Vloženo 22. leden 2019 Sdílet Vloženo 22. leden 2019 Jde to opravdu od podvozku? Mě takhle lupalo někde za palubní deskou, bohužel jsem auto prodal dřív než jsem to stačil vyřešit. Podle mechanika v jednom autorizáku to může způsobovat uchycení někde za palubní deskou, prý pomůže tam přitáhnout nějaké šrouby nebo podmáznout vazelínou v místech kde se to opírá o karoserii. Pokud to jde opravdu od podvozku a nikdo nemůže najít odkud, zkusil bych zajet na STK, dát technikovi 2 kila ať ti to "proklepe" na těch jejich vibračních podlážkách a třeba to najde. Jestli budeš mít cestu kolem Pardubic, můžu na to kouknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta18 Vloženo 23. leden 2019 Sdílet Vloženo 23. leden 2019 Ten zvuk jse spíše z venku v kabině si myslím to nebude. S tou technickou mi to rikal i můj mechanik za 3 měsíce je stejně potřeba udělat novou Stk, tak bychom sundali na podvozku ty plasty a zkusili se na to podivat přímo v té jámě. Jinak kdybych to do Pardubic neměl tak z ruky určitě bych dojel. Děkuji za nabýdku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta18 Vloženo 25. leden 2019 Sdílet Vloženo 25. leden 2019 Včera jsem jen tak ze srandy zkusil zatlačit na vrchní díl palubky a opravdu to dělá ten zvuk. Zdřejme bude stačit podlepit ty držáky a záhada je možná vyřešena. Jen bych potřeboval doporučeni a kontak na někoho kdo by tu palubku rozdělal a dal zase nazpět. Sám si na to netroufnu. Ol nebo Zl kraj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.