Přejít na obsah

kovove tuknutie nerovnosti

Doporučené příspěvky

Návštěvník
Vloženo

ahoj na superbe 2,5 tdi 2005 sa mi na strane vodica ozyva pri prejdeni nerovnosti  kovove klepnutie. stretol sa niekto z niecim podobnym cim by to mohlo byt ? 

• o 1 rok později...
Vloženo

Zdravím mám Superba 1.9 tdi 96kw při přejetí nerovnosti nebo ostré zatáčky na spolujezdcově straně neco lupne. Výměněna celá náprava,poloosa,pružiny, uložení motoru a převodovky, táhlá řízení. Ve dvou servisech na nic nepřišli. Nesetkal se někdo s timto problémem?

Vloženo

Jde to opravdu od podvozku?

Mě takhle lupalo někde za palubní deskou, bohužel jsem auto prodal dřív než jsem to stačil vyřešit. Podle mechanika v jednom autorizáku to může způsobovat uchycení někde za palubní deskou, prý pomůže tam přitáhnout nějaké šrouby nebo podmáznout vazelínou v místech kde se to opírá o karoserii. 

Pokud to jde opravdu od podvozku a nikdo nemůže najít odkud, zkusil bych zajet na STK, dát technikovi 2 kila ať ti to "proklepe" na těch jejich vibračních podlážkách a třeba to najde.

Jestli budeš mít cestu kolem Pardubic, můžu na to kouknout.

Vloženo

Ten zvuk jse spíše z venku v kabině si myslím to nebude. S tou technickou mi to rikal i můj mechanik za 3 měsíce je stejně potřeba udělat novou Stk, tak bychom sundali na podvozku ty plasty a zkusili se na to podivat přímo v té jámě. Jinak kdybych to do Pardubic neměl tak z ruky určitě bych dojel. Děkuji za nabýdku

Vloženo

Včera jsem jen tak ze srandy zkusil zatlačit na vrchní díl palubky a opravdu to dělá ten zvuk. Zdřejme bude stačit podlepit ty držáky a záhada je možná vyřešena. Jen bych potřeboval doporučeni a kontak na někoho kdo by tu palubku rozdělal a dal zase nazpět. Sám si na to netroufnu. Ol nebo Zl kraj

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...