Rumukrad Vloženo 25. Červen 2017 Sdílet Vloženo 25. Červen 2017 Ahoj ,když sešlápnu spojku(bez řazení) tak v určitý poloze spojky uslyším cinkání ,když je spojka zmáčklá nebo není tak nic.Myslel jsem,že je to dvouhmota ale ta cinká naopak jen při volnoběhu a při sešlápnutí přestane nebo se pletu?Není to nic co by trhalo uši,slyšet to je jen při soustředění.Octa 2.0TDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oberuceleve Vloženo 17. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2017 Ahoj, podle toho co píšeš bych určitě podíval co se deje u spojky a viděl bych to na ložisko spojky. Teď jsem řešil obdobnou závadu, divný zvuk v mezi poloze jako když v animáku vystřelí pružina. Bylo to ložisko a přítlačák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbynek77 Vloženo 9. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2019 Ahojte, mám ten stejný problém, při sešlápnutí spojky bez řazení a hlavně u studeného motoru někde u přostred sešlápnutí se ozve skripajici zvuk. Bez sešlápnutí a při plném sešlápnutí se nic neděje. Po zahřátí motoru závada vymizí. Mohlo by to tedy být to ložisko? Kolik asi stojí? Mám O II 2007 2.0 TDI BMM. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.