lou0ness Vloženo 3. Červen 2011 Sdílet Vloženo 3. Červen 2011 Zdravim.Chtel bych se zeptat jestli nekdo nema zkusenosti o odlepenym stresnim tapecem.Kde se da koupit novy nebo jakym lepidlem bych to mohl znovu nalepit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek.me Vloženo 3. Červen 2011 Sdílet Vloženo 3. Červen 2011 Lepit to moc nejde, i když se to přilepí třeba chemoprénem vypadá to stejně hrozně, myslíš asi u předního okna tam se to rádo odchlípává. Lepší je koupit na vrakovišti jinou stropnici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lou0ness Vloženo 3. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2011 no tam to mam taky trosku,ale jinak od zadu az dopredu to mam odlepene. jsem prave premyslel ze bych to sundal a prelepil,ale nejakym lepidlem aby mi to neudelalo mapy. a nekde na internetu se to koupit neda? ja nic nenasel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek.me Vloženo 3. Červen 2011 Sdílet Vloženo 3. Červen 2011 No musíš shánět na svůj konkrétní model, combi, sedan, hatchback.Taky jsem toho moc nenašel. Tady je někdo prodává na aukru http://aukro.cz/skoda-stropnice-octavia-ii-fabia-i-ii-kratka-kombi-i1536446195.html a pak ještě tohle http://skoda-fabia.vybersidily.cz/stropnice-skoda-fabia-dd667.html od těch jsem už bral nějaké díly a spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albín Vloženo 3. Červen 2011 Sdílet Vloženo 3. Červen 2011 Něco jsem ti našel i tady na bazaru,tak se skus poptat. : http://forum.skodahome.cz/topic/98734-f1-dily/page__p__1451590__hl__stropnice__fromsearch__1#entry1451590 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lou0ness Vloženo 4. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2011 Něco jsem ti našel i tady na bazaru,tak se skus poptat. : http://forum.skodahome.cz/topic/98734-f1-dily/page__p__1451590__hl__stropnice__fromsearch__1#entry1451590 Dekuji. link mi pomohl:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radomír Vloženo 25. Červen 2017 Sdílet Vloženo 25. Červen 2017 Přátelé okřídleného šípu, s hrůzou jsem dnes zjistil, že se mi odlepuje na více místech látka stropního panelu. Ty bubliny vypadají otřesně. Jsem zdrcen. Zvažuji koupi nového stropního panelu, jelikož si myslím, že při koupi stropnice z vrakoviště, bych tento problém řešil po chvíli opět . Nemáte někdo ponětí, kolik stojí nový stropní panel na krátkou Fabii r.v. 2002? Vozidlo letos oslavilo patnáct let, ale nemám v plánu se jej zbavit. Je to miláček. Děkuji. Radek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 25. Červen 2017 Sdílet Vloženo 25. Červen 2017 (editace) Radomíre nejsi sám,bohužel se to stává. Taky mám ten samý problém a stejný rok výr. Jinak nesmí se čistit na mokro. Editováno: 25. Červen 2017, autor: Mirek 835 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radomír Vloženo 26. Červen 2017 Sdílet Vloženo 26. Červen 2017 Přátelé okřídleného šípu, omlovám se, že jsem založil nové téma, ikdyž již bylo založeno. Děkuji za příspěvky. Pro. Mirek 835 - jak to budeš řešit? Radek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radomír Vloženo 26. Červen 2017 Sdílet Vloženo 26. Červen 2017 Přátelé okřídleného šípu, našel jsem si autočalouníka, vybral jsem si materiál. Tento týden mne čeká dát stropnici dolů. Jsem zvědav na výsledek. Cena přečalounění na 2500,- Kč. Tak doufám, že to vydrží potom už na věky, jelikož autočalouníci vymírají. Jak bude hotovo dám vědět. Radek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radomír Vloženo 27. Červen 2017 Sdílet Vloženo 27. Červen 2017 Přátelé okřídleného šípu, dnes sundaná stropnice. Škody: držák stínítka - za Boha nešel stáhnout kryt. Oba dva zničeny držák i kryt. Zítra navštívím Škodovku, kde se pokusím koupit originál, když již nebudou, F2 i F3 mají velmi podobné držáky. Bojuji nevzdávám se. Radek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 27. Červen 2017 Sdílet Vloženo 27. Červen 2017 Takovou drobnost případně koupíš na každém vrakáči. Já koupím zachovalou originál. Věřím,že čalouníci dokáží krásně věci,ale neoplatí se mi dávat takovou částku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radomír Vloženo 27. Červen 2017 Sdílet Vloženo 27. Červen 2017 Přátelé okřídleného šípu, pro: Mirek 835 - ten držák má tak bitelně zpracovaný kryt - zacvakávající mechanismus, že nebylo možno bez poškození jej sundat. Já perfekcionista, jsem si s tím neporadil! Ano, každý řeší podle možností, to je i můj případ, ale když jsem uvažoval, koupím srarou stropnici za tisíc a ono se mi problém, k mé smůle časem opět vrátí, řeším to tímto způsobem. Zatím si mohu dělat takové radosti, horší bude, až to nepůjde. Ale proti tomu nepůjde neustále bojuji. Děkuji.Radek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radomír Vloženo 13. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2017 Přátelé okřídleného šípu, slíbil jsem, že se ozvu jak bude hotovo. Konám. Našel jsem autočalouníka ve Vrablovci. Vrablovec se nachází kousek od Ostravy. O tom, jaké jsem prožíval nervy, než jsem si ji vyzvedl, se zmiňovat raději nebudu. Osobně, jsem velký detailista a z toho co jsem si odvážel jsem neměl moc dobrou náladu. Po namontování to už vypadalo, jakš takš. Už jsem se s tím vyrovnal. Člověk si musí umět zvyknout. Konstatuji, že je v dnešní době problém najít fachmana, který umí svou práci. Tak doufám, že se mi ta nová látka, nikdy neodlepí. Radek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 13. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2017 Jsou tady borci,co si stropnici potahovali samy. Myslím u octy. Jsou tam i fotky z průběhu práce. Není to až tak složité. Ale přeji ti nech se ti neodlepí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 13. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2017 na jednickovou fabii kratkou mam stropnici kdyby nahodou nekdo potreboval tak necham za cigara Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radomír Vloženo 14. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2017 Přátelé okřídleného šípu, pro: Mirek 835, děkuji. Ještě aby toho nebylo málo, minulou sobotu kousek od Ústí nad Labem na takové dovolené po Čechách, mi rozbil kamínek přední šibu. Dnes mi ji měnili. Ještě že mám připojištění, tak mne to stálo pouze pět set. Ale šiba už s tím tónovaným pruhem nahoře. Doufám Bože, že jsem si to tento rok už všechno i do budoucna vybral. Zdravím všechny, přeji pohodovou jízdu bez nehod a pěknou dovolenou. Radek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 14. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2017 Dík a tobě taky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.