Paulie TDi Vloženo 3. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2017 Ahoj , tak mám první závadu , na Superbu mi poslední 3-4 dny jde jen z části multifunkce, kolečka resp. rolování jdou , ale na "cvaknutí" už to nereaguje a nejdou ani ostatní tlačítka. Stalo, se mi , že 3x to šlo a pak zase nic , nechci se v tom moc vrtat, ale v čem hledat chybu? Zas kdyby to odešlo uplně, tak nepůjde nic nebo se mýlím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robo11 Vloženo 17. Květen 2019 Sdílet Vloženo 17. Květen 2019 Ahoj, pozdě, ale snad se to bude hodit někomu jinému. U mě to dělala podvolantová jednotka respektivě plochý kabel v jednotce. Takže sundat airback, volant a jednotku. Rozebrat zaletovat a dát zpátky. Max. 2 hodinky. Vše ostatní jde vidět z fotografií. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.