Meldik Vloženo 9. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2017 Ahoj, mám 1,9 RS. Nastartoval jsem a rozsvítila se na mě kontrolka chladící kapaliny. Dolil jsem mezi rysky. Za cca týden znovu, takže jsem to začal sledovat.....pár dní byl zase klid, pak jednou prijedu a koukam, ze nádobka je skoro prázdná, opět doliju a prolezl jsem odkud by mohla kapalina utíkal. Špatně těsnila hadička u expanzní nádobky, dal jsem lepší sponku a překontroloval nádobku, jestli není prasklá. Teď kapalinu nedolívám, ale stále hladina kolísá. Jednou je po příjezdu hladina pod MIN, tak odfouknu víčko a srovná se. Jednou je mezi ryskama a po odfouknoti vyleze treba 2-3 cm nad MAX. Každý den je to prostě jinak. Auto nekouří, teplota motoru v pořádku, v oleji voda není, nikde jsem nezaznamenal únik. Takže mě napadá, že je systém zavzdušněný, ale pořádně jsem se zde nedočetl, jak odvzdušnit. Děkuji za rady a typy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.