HonzaKLE Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 Neustále mě trápí kameny v krytech zadních kotoučů brzd. Nemáte s tím někdo zkušenost, nevíte jestli to Boleslav Mladý řeší? Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 se rano podivam. dotaz: ono se dela 1.9TDI s cervenym I? myslim v OII? a tys vymenil OI za OII? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaKLE Vloženo 5. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 Tak jsem to červené I opravil na černé I a vyměnil jsem felicii za OCTAVII II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 jo aha, sorry, s nekym jsem si te splet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaKLE Vloženo 11. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 Jak tak koukám nikomu kameny do kotoučů nelezou. Přesto, a nebo právě proto, jsem dneska navštívil autorizovaný servis, jaký je jeho názor na tento problém. Po výroku vedoucího servisu "že za to můžou silničáři, protože neuklízejí silnice" a další neochotě se o tento problém zajímat jsem se rozhodl kontaktovat přímo Mladou Boleslav. Můžete mi někdo poradit kam se můžu v automobilce obrátit, nejlépe asi e-mailem? Díky předem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlito Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 Hej mal som to v prednom kryte kotuca....dost sa s tym v servise potrepili, kym dosli na to , co to skripe . Stalo sa mi to len raz v minulu zymu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boco Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 Jak tak koukám nikomu kameny do kotoučů nelezou. Přesto, a nebo právě proto, jsem dneska navštívil autorizovaný servis, jaký je jeho názor na tento problém. Po výroku vedoucího servisu "že za to můžou silničáři, protože neuklízejí silnice" a další neochotě se o tento problém zajímat jsem se rozhodl kontaktovat přímo Mladou Boleslav. Můžete mi někdo poradit kam se můžu v automobilce obrátit, nejlépe asi e-mailem? Díky předem. skus tu, mne tam vzdy odpovedali: Info linka Všechny vaše dotazy ochotně zodpoví naši operátoři. telefon: 800 600 000 e-mail: info@skoda-auto.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mudra Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 ted mi taky neco cinka v prednim kole a nemuzu prijit co to je kolo sundany a ne ane na to prijit. pod plechem nic, ve vetrani kotouce taky nic. tak se asi zblaznim.jeste me napada, jesli to nebude zapadle za snimacem ABS. jinak uz netusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaKLE Vloženo 12. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 Tak jsem dneska volal do škodovky technikům (326 816 111) a dozvěděl jsem se, že jsem jediný komu zůstávají kameny za kryty kotoučů . Tak se omlouvám všem, zřejmě mám halucinace . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
isquash Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 Nejses sam. Uz jsme kamen v Octavce meli trikrat. Naposledy pri ceste z Choratska tam vydrzel mrcha cca 600 km az za SLO/A hranice. Nepomahalo nic, couvani, rozjezdy dopredeu, dozadu, slalom, prudke brzdeni. Vzdy si u toho zanadavam a neresim, protoze to byl casty jev i u Fabie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DUsoft Vloženo 21. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2006 Chtělo by to buď zvětšit mezeru u krytu, nebo zmenšit kamínky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 Alebo zväčšiť tie kamienky. Len by to laku moc neprospelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaKLE Vloženo 22. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 To se Vám to směje, jenže mě s tím manželka nechce jezdit, neboť ve městě budí pohoršení (nebo smích) u kolemjdoucích! Případné dotazy "jestli to vezem do šrotu" nebo " že si to máme nechat spravit" jsou na denním pořádku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 Mne sa to na Fabii stalo za 4 roky iba raz. Na OII zatiaľ ešte nie, ale ešte na ceste nie sú kamienky z posypu. Teraz prevládajú iba tie kamienky, ktoré sú obalené asfaltom. Všade robia u nás cesty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaKLE Vloženo 24. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Já ty kameny řeším cca 2-3x za měsíc v létě a 5x za měsíc v zimě. Přičítám to ježdění po více či méně zpevněných cestách. Rozdíl mezi létem a zimou dělají disky, zimní plecháče s poklicemi nemají téměč žádné díry pro vylétnutí kamenů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Teoreticky by to mohlo byť tými diskami, ja som mal v lete aj v zime elektróny a na Fabii to boli 15", teraz na OII 17". Tak je možné, že od plecháča sa tie kamienky odrážajú presne na brzdy a navyše plecháč je podstatne menší, než elektróny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boco Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Já ty kameny řeším cca 2-3x za měsíc v létě a 5x za měsíc v zimě. Přičítám to ježdění po více či méně zpevněných cestách. Rozdíl mezi létem a zimou dělají disky, zimní plecháče s poklicemi nemají téměč žádné díry pro vylétnutí kamenů. Tak keby toto robilo mne tak som riadne nasr..y! To je fakt uz prilis. Stalo sa mi to raz v zivote este na S100 . Trvalo mi dost dlho kym som ho odtial dostal a nechalo mi to riadnu ryhu v kotuci. Je tam dodnes, kotuce maju uz 36 rokov, povodne z vyroby a najzdenych viac ako 400tis km!...Holt, vtedy to bol material ako lusk Dnes uz nejazdi ale odpociva v garazi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 Já ty kameny řeším cca 2-3x za měsíc v létě a 5x za měsíc v zimě. Přičítám to ježdění po více či méně zpevněných cestách. Rozdíl mezi létem a zimou dělají disky, zimní plecháče s poklicemi nemají téměč žádné díry pro vylétnutí kamenů. Mam plechace 15" v lete i zime, jezdim po ruznych povrsich, ale kamen v kotoucich (samozrejme mam vzadu bubny) jsem jeste nemel. Jestli ano, tak hned vypadl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaKLE Vloženo 25. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 Jenže já mám vzadu kotouče (OII -4x4). Vpředu problém není. Do bubnů se snad nic dostat nemůže, nebo jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 to asi tezko, ale jako to co pises, ze se ti deje, to bych asi nervove nevydrzel a vomlatil jim to o hlavu. to se nesmi u takovydleho auta stat!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaKLE Vloženo 25. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 Oficiálně to servis nechce řešit, jejich odpověď jsem psal výše. Mechanik mi bokem řekl, že kryty jsou udělané jinak než na OI, s menší mezerou a tvarem který v podstatě znemožňuje vypadnutí kamínků. Jdou ven pouze po obroušení na rozměr mezery nebo po oddálení krytu. Úplně mimo mísu: teď jsem si nainstaloval nový FIREFOX 2.0 s kontrolou pravopisu a ono to funguje! Bezva věc, doporučuji proti překlepům. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 a to si clovek rika, jak by se o nej mel servis starat, kdyz si u nich to auto koupim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 31. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2006 Boco - a nebola tá výdrž kotúčov u Š100 daná náhodou tým, že motor mal nič moc výkon a zároveň že tie brzdy zase až tak veľmi nebrzdili? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boco Vloženo 31. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2006 no pravda je ze otec na nej jazdil rozumne a setril ju, auto nepoznalo sol v zime prvych 20 rokov Ked som ju dostal do ruk ja tak som sa s nou trocha pohral, teraz je tam motor s vykonom cca 45-47kW. Tych cca 70-80tis co som najazdil nezanechalo nijake stopy na kotucoch, okrem toho kamena A to som ju vobec nesetril navyse som bol mlady a ako kazdy mlady som mal pocit ze mam Ferrari Velmi rad na nu spominam, najma na tu bozsku spolahlivot a moznost VSETKO urobit doma... Ale to je uz je na ine (dlhe) rozpravanie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kabourek Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Mě to dělá taky, letos už cca 4x za zimu. Tip na opravu ze servisu: vozit sebou dlouhej šroubovak(30cm), vždycky krátce couvnout, aby kámen spadnul dolů a pak dírou v plecháči, která je někde nahoře(jakoby na 12 hodinách) tam narveš ten šroubovák a odtlačíš ten zadní plechovej kryt. Většinou se do to vždycky povede, bez nutnosti sundávání kola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.