pepa yeti Vloženo 24. Červenec 2017 Vloženo 24. Červenec 2017 Dobrý den. Koupil jsem yeti z roku 2009 tdi 103kw 4x4 a nerozumím podle čeho se určovala hmotnost bržděného přívěsu. Už v testech a recenzích z roku 2009 se psalo že yeti ve verzi 4x4 od 103 kw může tahat až 2000kg, já mám v tp pouze 1600 ale zjistil jsem že někdo má na úplně stejném voze 1800kg a někdo i udávaných 2000kg. Tahám totiž karavan a zatím se do mého limitu 1600kg vejdu s rezervou ale ty 2 tuny by se třeba někdy mohly hodit i když tuším že co je jednou zapsáno v tp se nedá změnit. Přesto bych rád věděl jaký byl systém pro určování hmotností jestli tomu někdo rozumíte. Ještě nerozumím proč denní svícení svítí už při zapnutém zapalování a né až po nastartování motoru. Jde to změnit pouhým nastavením? Za případné odpovědi děkuji. Pepa. Citovat
osobne Vloženo 26. Červenec 2017 Vloženo 26. Červenec 2017 Někde jsem četl, že pro autobaterii je lepší, když je před startováním už trochu zatížena odběrem. A co jsem viděl, tak to tak mají všechna auta s denním svícením. Citovat
Luďa Vloženo 27. Červenec 2017 Vloženo 27. Červenec 2017 Hmotnost vleku neurčuje jen auto, ale i typ tažnýho. Pevný má víc než sundávací. Taky záleží na výrobci kolik na něj povolí atd. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.