brnenska.odchytova Vloženo 25. Květen 2020 Sdílet Vloženo 25. Květen 2020 (editace) Pozor chyták - kam se vejde velké a kam malé auto? Postřehy z našich dálnic - srnka na hadry, auto do protisměru. Editováno: 25. Květen 2020, autor: brnenska.odchytova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brnenska.odchytova Vloženo 9. Červen 2020 Sdílet Vloženo 9. Červen 2020 (editace) Tento díl není pro barvoslepé - jízda na červenou zas a znova. Editováno: 9. Červen 2020, autor: brnenska.odchytova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brnenska.odchytova Vloženo 25. Červen 2020 Sdílet Vloženo 25. Červen 2020 (editace) Nová verze pravidel silničního provozu (vyzkoušeno v praxi). Editováno: 25. Červen 2020, autor: brnenska.odchytova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brnenska.odchytova Vloženo 1. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2020 (editace) Kamion v plamenech, jak jednou ranou zabít 2 ptáčky a jiné kratochvíle. Editováno: 1. Červenec 2020, autor: brnenska.odchytova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritch Vloženo 3. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2020 Ej bisťu,uzko bolo veru aj so sklopenymi zrkadlami Praha-Brno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brnenska.odchytova Vloženo 12. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2020 (editace) Pojďte se podívat, jak to vypadá, když si Babiš dá na fb, že jede někam vlakem. Zkoukněte hradecký pytel i zkreslení reality na silnicích aneb jak dokáže naštvat "To stihnu". Editováno: 12. Červenec 2020, autor: brnenska.odchytova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brnenska.odchytova Vloženo 19. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2020 (editace) Kdo s koho - Ford nebo Škoda? (Spoiler Alert #dyckyford). Mami nekoukej na to - chtěl mě zabít. A nějaká ta klasika: Smrt krásných srn...kanců. Editováno: 19. Červenec 2020, autor: brnenska.odchytova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brnenska.odchytova Vloženo 29. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2020 (editace) Modré majáčky, bouračky v Brně i Hradci Králové a "otec roku" na výletě s kočárkem. Editováno: 29. Červenec 2020, autor: brnenska.odchytova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brnenska.odchytova Vloženo 3. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2020 (editace) Kompilace o tom, jak to vypadá, když si někdo myslí, že má absolutní přednost i o těch, kteří nemyslí vůbec. Editováno: 3. Srpen 2020, autor: brnenska.odchytova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brnenska.odchytova Vloženo 12. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2020 (editace) Nerad bych, aby se z toho stala tradice... Moje další nehoda. Editováno: 12. Srpen 2020, autor: brnenska.odchytova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 12. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2020 Clovek by cakal ze sa naucis jazdit, a furt ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brnenska.odchytova Vloženo 16. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2020 nepoučitelnej... hrozný se mnou, já vím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brnenska.odchytova Vloženo 17. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2020 (editace) Podle nejnovějšího výzkumu mohou za nehody na silnici, v 86,5 % případů, křižovatky! Editováno: 17. Srpen 2020, autor: brnenska.odchytova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 18. Srpen 2020 Autor Sdílet Vloženo 18. Srpen 2020 (editace) Editováno: 18. Srpen 2020, autor: LiveBomb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brnenska.odchytova Vloženo 22. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2020 (editace) Slíbený speciál za 666 odběratelů: Zákrok městské policie Brno proti výtržníkovi z "Nemátedrobáček" gangu. Při čekání na speciál s policejním zásahem jsem sestříhal malou ukázku (upoutávku), třeba Vás pobaví nebo aspoň rozesměje.. Editováno: 22. Srpen 2020, autor: brnenska.odchytova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brnenska.odchytova Vloženo 2. Září 2020 Sdílet Vloženo 2. Září 2020 (editace) Málem jsem to narval pod kamion. Časosběrné záběry jednoho tiráku. Ale také nehodu, sprostého motorkáře a nevyléčeného introverta najdete v mé nejnovější kompilaci. Editováno: 2. Září 2020, autor: brnenska.odchytova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brnenska.odchytova Vloženo 23. Září 2020 Sdílet Vloženo 23. Září 2020 (editace) Návrh řešení problematiky cyklistů, těžký život polských řidičů a kolo, co se zatoulalo. Editováno: 23. Září 2020, autor: brnenska.odchytova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brnenska.odchytova Vloženo 5. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2020 (editace) Již ve starověkém Římě věděli, co lidé potřebují: chléb a hry. Pojďte se podívat na novodobé císaře silnic, protože bez kamionů by nebylo rohlíků...a ani těchhle záběrů. Editováno: 5. Listopad 2020, autor: brnenska.odchytova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brnenska.odchytova Vloženo 18. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2020 (editace) Jak to vypadá, když si jednou auto nenabourám sám. Důchodce v protisměru, skok přes svodidla, horor ptáci a již tradičně řidiči kamionu. Editováno: 18. Listopad 2020, autor: brnenska.odchytova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brnenska.odchytova Vloženo 22. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2020 (editace) Výběr roku 2020. O 100 % lepší než Covid a karanténa... ale ani tohle nechcete potkat. Editováno: 22. Prosinec 2020, autor: brnenska.odchytova 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Obe Vloženo 30. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2020 @brnenska.odchytova Poslední video jsem akorát zčíhnul na YouTube, jdu na další... 👍😅 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brnenska.odchytova Vloženo 31. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2020 před 17 hodinami, Obe napsal: @brnenska.odchytova Poslední video jsem akorát zčíhnul na YouTube, jdu na další... 👍😅 Tak snad se budou líbit aji ty ostatní :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brnenska.odchytova Vloženo 31. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2020 (editace) Když už nemůžeme odpálit ohňostroj, tak odpálíme výběr toho nejlepšího za rok 2020. Pojďte se podívat, jak vybouchli řidiči, cyklisti, chodci, někdy i já a nakonec zvířátka. Editováno: 31. Prosinec 2020, autor: brnenska.odchytova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brnenska.odchytova Vloženo 25. leden 2021 Sdílet Vloženo 25. leden 2021 (editace) Pojďte se podívat na netradiční hodnocení BMW, Opelu a Peugeotu. I na to, jak spolu soupeří kamiony o to, kdo víc spěchá za rodinou. A jako bonus pravá příčina toho, proč studenti přestali chodit do školy. Editováno: 25. leden 2021, autor: brnenska.odchytova 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brnenska.odchytova Vloženo 25. Únor 2021 Sdílet Vloženo 25. Únor 2021 (editace) Nedávno jsem se Vás ptal "Už jste se někdy dostali do situace, kdy jste nemohli pokračovat v jízdě a pomohl Vám někdo?" - 4% lidí zvolilo - "Dostal, zastavil mi, nepomohl, zmlátil mě a okradl". Tak se pojďte podívat, co si o problematice zastavování myslím já? Editováno: 25. Únor 2021, autor: brnenska.odchytova 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.