marekja Vloženo 25. Ledna Sdílet Vloženo 25. Ledna díky, wirere, jsi frajer - líbí se mi ty super detailní články. ale máš pravdu, asi bude lepší to nechat na někom, kdo to už dělal. budu stejně muset ještě sehnat plastové díly v barvě LK, protože nejsou černé ale hnědé, což je trochu zásek ale tohle určitě pomůže všem, co si to tu budou zpětně číst. jen pro moji zvídavou hlavu - ze schémy nejsem úplně rozumný: - ten černý kablík je tedy na co, ten se zapojuje do té BCM? - červenobílý jestli chápu správně jde do pojistek (46) - a červenorudý jde někam na kostru? ještě jednou moc díky! marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 25. Ledna Sdílet Vloženo 25. Ledna - cierno-sivy - BCM. ta zasuvku dokaze ovladat a vypnut v pripade nizkej kapacity baterky - bielo-cerveny - poistka 46 - hnedo-cerveny - kostra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Urbysan Vloženo 7. Července Sdílet Vloženo 7. Července Mám dotaz: namontoval jsem i zapojil USB i měnič, vše dle schématů. USB jde v poho, měnič mi nejde(je nový). 12V na konektor měniče jde. Kde dělám chybu, nevíte někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 7. Července Sdílet Vloženo 7. Července Nastartuj auto. Ak to mas podla schemy na FL a pripojeny aj LIN, bez motora myslim nebezi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.