Czeczo Vloženo 2. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2017 Zdravím, měl bych otázku ohledně palivového filtru a to konkrétně, jestli je nějaké doporučení, kdy ho preventivně vyměnit? ... protože co jsem tak hledal, tak jsem našel intervaly svíček, vzduchového filtru, apod., ale o palivovém ani ťuk ... jinak momentálně mám najeto skoro 125 000 km stále s původním palivovým filtrem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2017 Oficiální výměnný interval neexistuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas F Vloženo 2. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2017 Zhruba ve 160 000 km jsem ho pro sichr měnil (7 let starý). Ze zvědavosti jsem ho říznul a kouknul na stav toho papíru. Posuď sám, jestli je to špatné, ale papír poškozený nijak nebyl a pocitově to na pohled taky neuráželo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanys.cz Vloženo 3. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2017 Já taky měnil kolem 160tis, ale teď už bych měnil dříve, a hlavně jen fakt kvalitní, protože bratr mě prvně koupil nějaký levný a po měsíci jsem ho měnil zase, protože se ucpala zpětná klapka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.