Hoblik Vloženo 15. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2017 Ahojte, zacal se mi ozyvat zajimavy zvuk od prednich kol pri prujezdu nerovnosti, prirovnal bych to ke klepani uvolnene jedne kovove soucastky o druhou. Behem jizdy se volant neklepe, auto drzi smer, gumy vyvazene, sjizdeji se rovnomerne a pohledovou kontrolou pod autem nenalezene zadne vytlaceny nebo jinak poskozeny dil napravy. Nemel nekdo podobnou zkusenost? Kdysi jsem resil to same na octavii 2, ale auto driv odeslo k jinemu vlastnikovi nez jsem to vyresil. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superb2 Vloženo 15. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2017 Ahoj, nejsem expert ale ted resim neco podobneho a u me to vypada ze mi pri nerovnostech zadrnci plechovej kryt na brzdach. Nevim jak se tomu presne rika, pro ty experty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 16. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2017 Termicke stity to nejsou, ty vydavaji vysi tony, todle je hlubsi ton. Neco jako kdyby kost stabilizatoru byla uvolnena na spodnim sroubu v zavitu. Ale vse je cajk bohuzel, protoze po tom jsem sel jako prvni veci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 16. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2017 nech si to "proklepat" na STK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 16. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2017 Asi mas recht☺ diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.