Froli Vloženo 18. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2017 Cau lidi, zacal jsem pozorovat u sveho supa 2.0tdi 125kw ze pri pridani vice plynu to nejak syci neni to piskani ani huceni. Proste to syci muze to byt nejaka hadice? Turbo? Auto jede uplne normalne. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
itejbus Vloženo 20. Září 2017 Sdílet Vloženo 20. Září 2017 Nejspíš intercooler chladič vzduchu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 21. Září 2017 Sdílet Vloženo 21. Září 2017 U passata mě toto dělala roztrhla hadice k intercooleru...sala falešný vzduch.... nešpiní se ti zadek auta u výfuku jakoby sazemi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Froli Vloženo 21. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2017 To vubec ne vyfuk cisty krasne prave. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
itejbus Vloženo 21. Září 2017 Sdílet Vloženo 21. Září 2017 Je to cooler nebo vedeni vzduchu viz centrifuga. Je tam mala dirka syčí bude se zvětšovat ztrata vykonu, kouřivost. Je treba natlakovat sani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazde Vloženo 25. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2022 (editace) V 21. 9. 2017 na 7:08, CentriFUGA napsal: U passata mě toto dělala roztrhla hadice k intercooleru...sala falešný vzduch.... nešpiní se ti zadek auta u výfuku jakoby sazemi ? Zdravím, možná mám obdobný problém? Nebo se jedná o něco jiného. Syčení je slyšet trochu i na místě při 2500 ot. v oblasti čerpadla podtlaku. Jinak při jízdě dost mezi 1500 - 2000 ot. Technik mi řekl, že to nemám řešit, že je to uvnitř čerpadla. Výkon to prý neztrácí a je to začínající problém. Prý se rozsvítí kontrolka, až bude nejhůře. Koncovka výfuku se mi lehce špiní, ale nekouří. DPF funguje v pohodě. Superb 2 FL 2014, 2.0TDI, 103kW, CFFB, nájezd 300tkm. Editováno: 26. Červenec 2022, autor: mrazde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.