Host MichalF Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 http://www.youtube.com/watch?v=c_2OL-QD39w...related&search= Kdo to umi s octuli ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 S oktulí jsem to ještě nezkošel ale s AR 33 jsem to občas provedl.Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bowie77 Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 Az tak tezky to neni... s fabii to obcas i dam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 u nás je teď jedna debilní uzavírka a když jsem viděl tu kolonu tak jsem neodolal. (na letních 17" bych to neurval) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toncek Vloženo 23. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2006 na mokru ještě na letňákách než šly vyhodit neustále a kupa legrace,,,jednou sem to aj málem omlaskal o svodidlo,to už sem přehnal s rychlostí,,,ale jde to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.