m.a.r.e.k Vloženo 11. Únor 2023 Sdílet Vloženo 11. Únor 2023 (editace) sa mi zda ze dojazdy sli . pripadne nejaky navod skusal som aj navody co su na YouTube ale neslo mi to snimi teba vsetky okna naraz kalibrovat alebo najskor predne potom zadne ? Editováno: 11. Únor 2023, autor: m.a.r.e.k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HlouchyJR Vloženo 11. Únor 2023 Sdílet Vloženo 11. Únor 2023 Vyjedes s oknem úplně nahoru, pustis tlačítko a pak ho zmacknes do druhé polohy a asi 2s podrzis, pak sjet s oknem úplně dolu, zase pustit, zase druhá poloha a 2s držet. Takhle postupně všechny okna, podaří je irelevantní. Pak by dojezdy měli fungovat, a to je základní předpoklad pro tu dálku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.r.e.k Vloženo 11. Únor 2023 Sdílet Vloženo 11. Únor 2023 dik . skusim to v tyzdni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motyll44 Vloženo 5. Června Sdílet Vloženo 5. Června V 25. 12. 2022 na 14:28, whokerz napsal: tak presne to se stalo ted i mi, O3 2013, klic najednou mrtvy ani neblikl, vymena baterie nepomohla auto slo otevrit mechanicky pod tou krytkou kliky, i nastartovat, ale pokazde zacal rvat alarm, dle navodu se snad musi nastartovat do 10 sekund aby to nervalo goglenim jsem se dostal az sem, a DIKY, to pomackani tlacitek fakt pomohlo, baterka nova, klic po chvili zacal blikat, ani synchronizace neni treba taky myslim, ze jsem drzel delsi dobu (urcite vic nez 2 sec) otevreni dveri a kufru, ale pak jsme zkousel i drzet jina tlacitka, takze taky nevim presne tu kombinaci co zabrla ale klic se rozjel Zdravím, sestřina OIII má z ničeho nic stejný problém. Nepomohla výměna baterky a ani "chaotické" pomačkání tlačítek. Červená LED se nerozbliká. Nenašel již někdo přesný algoritmus "RESET" klíčku nebo je tu někdo z Pardubic (+ okolí) kdo by uměl opravit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.