fiomoo Vloženo 12. Září 2017 Sdílet Vloženo 12. Září 2017 Zdravím chlapy potřeboval bych poradit, jak nalisuji toto uložení. Celý rameno mám hotový, ale toto ne a ne tam dostat. Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 12. Září 2017 Sdílet Vloženo 12. Září 2017 silou, jde to na hrubiana ve velkým svěráku/lisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fiomoo Vloženo 12. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2017 To jsem pravě dělal, a utrch jsem ho. už mám nový, tak další zkouška. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radpav Vloženo 26. Březen 2018 Sdílet Vloženo 26. Březen 2018 V dílenské příručce je napsáno nasadit mírně bokem a pak nalisovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.