Tomaik Vloženo 17. Září 2017 Sdílet Vloženo 17. Září 2017 Dobrý den, mám asi problém o kterém se nemůžu nikde nic dočíst a už jsem z nej zoufalý , takže k věci . Původně sem měl v octavii originál rádio stream, poté sem do nej dal originál nexus a vše funguvolo jak ma . Problém přišel když jsem do ni zkusil dat neoriginalni rádio které jak jsem se dozvěděl fungovat nemůže kvůli canbus sběrnici . A to hlavní ze když sem tam vrátil zpět nexus tak nexus nejde vypnout , pri připojeni konektoru do rádia se rozsvítí displej ale rádio nehraje a klíč není v zapalování ,při se pnutí klíče rádio zhasne a nedělá nic, pri nastartování rádio zapne a hraje bez problému . Když nexus dam do jiného auta tak funguje bezne . Když do auta dam stream tak ten funguje jak ma . Navíc nexus záhadou posunul hodiny na maxidotu do pravého rohu . Nevěděl by někdo co s tím ? Díky za jakoukoliv radu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 17. Září 2017 Sdílet Vloženo 17. Září 2017 Jednak by to chtelo diag a podivat se co se tam deje. Nexus posunul hodiny protoze vlevo se ma ukazovat sipka s polohou. Ale musi byt spravne nakonfigurovana gateway. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomaik Vloženo 18. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2017 Dobře , doufám že se co nejdříve dostanu do servisu na diagnostiku. A myslite ze konfiguraci zvladnou v beznem servise ? Jinak díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 18. Září 2017 Sdílet Vloženo 18. Září 2017 Ve Škodovce to může být problém pokud rádio není v autě od koupi a nedej bože smrdí levotou. Doporučuji někoho kdo má aspoň VCDS a kódování rozumí. Najdi třeba nějakého elektrikáře tady z fóra co máš nejblíže. Jinak v Ostravě není problém pořešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomaik Vloženo 18. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2017 Zkusím se poptat u nás a potom pohledat na fóru ...jsem z Příbramska tak Ostrava trosku z ruky :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomaik Vloženo 30. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2017 Tak jen pro info ...dneska mi to nedalo a chtel sem si byt jist vsemi variantami nez pojedu na diagnostiku a v aute bylo jeste naistalovane handsfree parrot...radio stream ktere tam bylo puvodne s nim normalne fungoval...dnes jsem s obtizemi parrota dostal ven a vuala ...nexus funguje bez problemu . Kdyby nekdo resil podobny problem doporucuji vyndat vse prebytecne at predejdete moznym chybam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.