Urfy Vloženo 19. Září 2017 Sdílet Vloženo 19. Září 2017 Prosím o informaci kdo ma DSG když na D šlápnete na plyn jakože plnej při předjíždění kolik vám to točí ? Jsem vyděšenej že to řadí až někde kolem 4,5tis ... je to normální ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drahosh Vloženo 19. Září 2017 Sdílet Vloženo 19. Září 2017 kdyz seslapnes naplno (=das "kick down", tozn. pokyn k maximalnimu vykonu), tak je to uplne klidne mozny. 4.5 tis. ot./min. je u tohodle dieselu uplne v pohode, tam nekde tusim taky vrcholi krivka maximalniho vykonu. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Urfy Vloženo 19. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2017 (editace) super, díky za odpověď Editováno: 19. Září 2017, autor: Pawouk Bezprostředně předcházející příspěvek se necituje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Claw Vloženo 7. leden 2018 Sdílet Vloženo 7. leden 2018 Zdravím, je to divné, smysl to nedává, zejména pokud je tam režim "sport". Řadí to fakt hodně vysoko, 4,5 tisíce není neobvyklé. Režim "Sport" mi v tomto ohledu nedává smysl, u benzínu by to mělo význam, ale u nafty .... Ledaže by to přiostřilo reakci na plyn, ale to jsem si fakt nevšimnul . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.