Přejít na obsah

Claw

Uživatel
  • Počet příspěvků

    37
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 139 zobrazení profilu

Oznámení Claw

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

3

Popularita

  1. Ahoj, víte někdo na co je žlutý konektor? Má v sobě 4 piny. Dík.
  2. Dík, má už dotykový displej, zkusím to přes diagnostiku, snad se povede. Jak Ti to hraje, plánuji zkusit vytlumení dveří, je to zoufalé. Dík.
  3. Zdravím, mám v mám v YETI Fresh r.v. 2015 rádio Swing, origínál tam byly pouze přední repro, jsou dodělané zadní (v autorizovaném servisu) a v menu rádia není vůbec volba na vyvážení přední - zadní repro. Je tam jen balance levá - pravá strana. Dá se to zapnout? Dík.
  4. Zdravím, je to divné, smysl to nedává, zejména pokud je tam režim "sport". Řadí to fakt hodně vysoko, 4,5 tisíce není neobvyklé. Režim "Sport" mi v tomto ohledu nedává smysl, u benzínu by to mělo význam, ale u nafty .... Ledaže by to přiostřilo reakci na plyn, ale to jsem si fakt nevšimnul .
  5. Claw

    Brzdy Fabia

    Tak jenom pro info .... zkusil jsem i hadičky a zase po 2 měsících problém. Už mi to nebavilo a nechal jsem to vyměnit komplet. Dostala nové kotouče, destičky a hlavně NÁBOJE KOLA. Stálo to sice 20 tisíc, ale světe div se, už je půl roku pokoj. Tak jen až to budete někdo řešit, ať máte o čem přemýšlet.
  6. Claw

    Opěrka hlavy

    Paráda, díky ...
  7. Claw

    Opěrka hlavy

    Umíte někdo sundat opěrku hlavy u řidiče na Octavii III ? Cloumám s tím tam a zpátky a nic .... Dík.
  8. Claw

    Brzdy Fabia

    Prosím o radu, setkali jste se s tím? Na služební Fabii I. (1,2 HTP, 47 kW, bez ABS) jsme měnili brzdové destičky a kotouče. Vše při pravidelném servisu, do té doby vše OK, jen sjeté desky a slabý kotouč, vše nové, originál díly, dělal to autorizovaný servis. Je to cca 2 roky zpět. Od té doby to zlobí - popíši anabázi: 1. cca 2 měsíce po výměně vibrace do volantu, zničené desky ("oskákané"). Stočení na soustruhu, nové destičky. Vše opět autorizovaný servis. 2. za další cca 2- 3 měsíce opět totéž. Následovala výměna kotoučů, nové desky, důkladné rozhýbání pístků. 3. Opět po krátké době vibrace do volantu. Opět kotouče, desky, nové pístky, těsnění, prachovky. 4. Cca 3 měsíce závada zpět. Kompletní demontáž brzdového systému, přezkoušení a kontrola veškerých dílů. Při jízdě bez brždění se kotouče samovolně hřejí. Výměna: hlavní brzdový válec, profouknutí a kontrola trubek, nové brzdové hadičky, nové kompletní brzdiče + třmeny, kotouče, desky. Původní zůstal pouze posilovač a trubky. Toto bylo letos v únoru, koncem června to zase zlobí..... Podotýkám, že s tím nejezdí žádní idioti, nestřídají se na tom, původní destičky vydržely přes 100 000 km, na mé Octavii jsem je měnil po 120 000 km, takže vliv "těžké nohy" bych vyloučil. Už nevím co s tím, pokud jste se někdo s touto závadou setkal, prosím o radu. Díky.
  9. Claw

    Dobíjení

    Zdravím pánové, prosím o radu YETI 1,2 TSI mi hlásí "Slabá baterie". Je to vždy po popojíždění po dvoře při přeparkování, motor startuje be problémů, chcípnu to, vystoupím a za pár okamžiků mi naskočí tato hláška. Podotýkám, že vše je vypnuté, auto je nové od listopadu. Ptal jsem se v servisu, prý je to normální, je potřeba to občas dobít. Setkal jste se s tím někdo ? Díky.
  10. Přišel jsi na to čím to bylo? Mně se začíná ozývat něco podobného... Díky.
  11. Zdravím, mám v YETI rádio Swing, a některé soubory MP3, WMA neumí přehrát, přitom když tu samou kartu s tím stejným souborem strčím od Oktávky (infotaiment Columbus) tak to funguje. Máte někdo vyzkoušeno, jaké parametry (např. bitrate) musí MP3 soubor mít, aby to ve SWINGU fungovalo? Díky.
  12. Tak jsem to musel taky namontovat. Přihrádka začala po cca 3/4 roce jezdit dopředu a dozadu. Aretace je po čase nezbytností. Pro ty, co se na to chystají, je supr obrázek nahoře. Musí se začít horním plastem (bílý, obložení sloupku), pak povolit jediný šroub (hvězdička) a ostatní je jen nacvakáno. Chce to trošku opatrnosti, citu, přemýšlet u toho a jde to relativně dobře. Bacha, je tam dost kabelů a také AIRBAG !!! Měl jsem to hotové za cca 45 minut, včetně studování návodu, přípravy a úklidu nářadí.
  13. Bývá to různé. Měl jsem auto na leasing, u dealera stálo na dvoře za cca 3-4 dny od výroby. Škofin má prý na registraci 10 pracovních dnů. Pokud do toho vleze svátek .... tak si to sčítni. U mě to tak zhruba bylo.
  14. Mám tam originál Bolero, originál repro jen ve předních dvěřích a je to tragédie. YETI je jako další auto v rodině, je manželky, ale poslouchat rádio (FM) je opravdu šílené. Chybí tam středy, výšky, je to jakoby "dutý" zvuk, na ekvalizéru to nejde dohonit a je to silně nepříjemný. Sám mám Octavii III, infotainment Columbus a když přesednu do YETIho, radši to vypnu. Řešil jste to někdo taky ? Zvažuji servis a reklamaci, v žádném jiném autě jsem to nezažil.
  15. Tak už je doma. Objednáno 15.9.2015. Výroba v týdnu od 12. října, přebráno 5. 11.2015. Motor 1,2 TSI. Čumím na to jako ..... Jednadvojka, a jede parádně. Není to na dálnici, asi bych ho uštval, ale na běžné ježdění po okolí a silnicích první třídy nemá chybu. Až se mi to hodí, zkusím i delší cestu na dálnici a uvidím. Při limitu cca 130 - 140 problémy nebudou, ale jsem zvědavý na spotřebu.
×
×
  • Vytvořit nový...