canda22 Vloženo 19. Září 2017 Sdílet Vloženo 19. Září 2017 Ahoj, mam Favorit r. 94 1.3 BMM 50kw a prestal fungovat tachometr. Plastove prevody byly vporadku a tak jsem se rozhodl pro vymenu. Neni mi vsak jasne, jestli bude nutne jet na stk, nebo na urad k zapsani, popripade overeni. Predem dekuji za reakce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 19. Září 2017 Sdílet Vloženo 19. Září 2017 A ta výměna pomohla? Není problém v náhonu? Když je chyba v budíkách, tak to zpravidla bývají ty převody. Na žádné ověření nemusíš, ale od příštího roku se ti může stát, že v tom na STK bude šťourat - pokud hodnota na novém tachometru bude nižší než poslední záznam. Takže v případě problémů, by jsi výměnu měl být schopen nějak doložit. Případně, když to budeš mít rozebrané, tak tam rovnou "poskládej" předešlý nájezd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canda22 Vloženo 19. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2017 (editace) Nahon je v poradku, nebo tak usuziji podle toho, ze jde rychlomer. Ty plastove prevody zvenku jsou OK, takze problem musi byt v te zapecetene casti. A jelikoz se mi do toho nechce lezt, tak jsem si rekl, ze koupim repasovany. A ted me napada, ze by to v tom amd mohli umet. Napisu jim a dam vedet. Editováno: 19. Září 2017, autor: Pawouk Bezprostředně předcházející příspěvek se necituje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 19. Září 2017 Sdílet Vloženo 19. Září 2017 Jestli jde rychloměr a nepřibývají kilometry, tak je to v těch kolečkách - dají se koupit jako náhradní díl. http://skoda.panda.cz/clanek.php?id=284 Pečeť neřeš, v dnešní době SWtachometrů nemá žádnou relevanci. Jen se od příštího roku má na STK začít kontrolovat, jestli "nemizejí" kilometry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canda22 Vloženo 19. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2017 Kolecka prave vypadaji dobre a jsou cele (ozubeni netknute). Je tedy potreba k vyreseni teto zavady menit ty kolecka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canda22 Vloženo 19. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2017 ted jsem ho vymontoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 19. Září 2017 Sdílet Vloženo 19. Září 2017 kolečka se mohou protáčet na ose. Tak tim zezadu něčím zatoč a pozoruj, kam až se to přenese. Chce to ale zatočit docela svižně, nějakou tlustší špejlí mezi prsty, To horní kolečko vlevo se podle fotky nezdá úplně ready, ale možná je to jen tím otiskem vazelíny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canda22 Vloženo 20. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2017 Nic se neprotaci, vse jsem vycistil od vazeliny a pote striknul WDckem. Vrtackou jsem to rozjel na 80kmph a u TRIP pocitadla to nechtelo jit pres cislo 9. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canda22 Vloženo 6. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2017 Vcera mi dosel novy tachometr a zajimalo by me jestli ho muzu pretacet primo na hridelce ciselniku, jinak bych se totiz na tech 95 000km dostal za měsic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 10. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2017 Ahoj. Kdyz dobre podivas na tacho to 95000 km muzes mit za max 1 hodinu . Sam tocil jsem uz par tacho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.