Publikováno Září 19, 20178 r Hoj, mám dotaz. Na mé OII předf. potřebuji vyměnit komfortní jednotku zejména kvůli dálkovému ovládání. Chci se tedy zeptat, zda by mi tu byl někdo schopen poradit jakou komfortní jednotku vybrat /číslo jednotky/ , aby měla co nejvíce možností nastavení, ale zároveň a mi pasovala k autu. Jestli budete někdo potřebovat další info o např. ŘJ motoru nebo tak, tak samozřejmě zjistím a napíšu. Díky! Upraveno Září 19, 20178 r od bertoldI
Srpen 13, 20196 r Zdravim pani, mam octaviu 2 1.6mpi r.v.2004, komfortnu jednotku 1K0 959 433 BJ. Tato jednotka nevie dialkove ovladanie centralu. Mam original kluc, takisto central na kluc je original. Chcel by som vsak vystrelovak spolu s dialkovym ovladanim centralu. Co vsetko k tomu potrebujem? Komfortku som pozeral na tento rocnik aj s dialkou a musi mat oznacenie 1K0 959 433 T. Len neviem ako je to s klucom aku musi mat frekvenciu. Dalsia otazka je ohladne vymeny, staru komforrtku odpojim, napojim novu a musim ju aj nejak nakodovat? Sorry za blbe otazky no komfortku som este nemenil.. Dakujem
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.