jakub.lang Vloženo 23. Září 2017 Sdílet Vloženo 23. Září 2017 (editace) Zdravím všechny, koupil jsem si Fabku a po pár dnech jsem zjistil, že mám prohozené ostřikovače. Když posunu páčku dozadu, tak se aktivuje zadní stěrač a když ještě zatlačím, tak se mi pustí přední ostřikovače. A když dám páčku dolů, tak se mi pro změnu pustí zadní ostřikovač. Můžete mi poradit, jak bych si to mohl prohodit? Díky, Kuba Editováno: 23. Září 2017, autor: jakub.lang Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 23. Září 2017 Sdílet Vloženo 23. Září 2017 Máš prohozené navzájem kontakty na čerpadle ostřikovače. Když se čerpadlo točí na jednu stranu, ostřikuje přední sklo, když se točí obráceně, ostřikuje sklo zadní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub.lang Vloženo 24. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2017 Ahoj, díky za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.