Přejít na obsah

Výměna USB portu za novější typ pro Swing II

Doporučené příspěvky

• o 2 roky později...

Dokáže prosím někdo poradit jaký USB ke Columbovi. Konkrétně k 5E0035020D. 

Montovali mi místo swingu columba, měnili i USB co mi prodejce dodal s jednotkou navigace, ale nějak to nechodí. Nabíjí, ale z flashky to muziku nenačte. Tak jestli.mám spravne číslo USB.

Děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Este je otazne, ci bolo pri vymene radia a USB to USB spravne nakodovane. Tiez na F3 pri zmene zo Swing+ na Amundsen som menil USB a musel nakodovat, ked dobre pamatam

Este skontroluj, ci je konektor spravne pripojeny do USB

Editováno: , autor: wirer
Odkaz ke komentáři

Takže v byte 19 bit 6/7 je zapnuto USB, iPhone. Předpokládám že je to správně. Konektory jsou zastrčené správně. Ještě mne napadá jestli nemůže být někde seklý kabel, ta kabeláž byla z vraku. Zkusím propípat.

Předpokládám snad správně, že ikdyž není fleška zapojená, tak nabídka USB svítí? Abych nehledal chybu v rádiu a nebyla vadná fleška. Ikdyž jsem zkoušel i druhou a v počítači normálně funguje 

Odkaz ke komentáři

Tak kdyby někdo do budoucna měl stejný problém, vyměnil jsem USB konektor za 5Q0 035 726 N a už to chodí.

Předtím tam bylo 5Q0 035 726 E. Netuším zda byl vadný, nebo jen nevhodný typ... To už asi nezjistím. Nemám jak 

Editováno: , autor: Tomas666
Odkaz ke komentáři

to mi moc nesedi voci mojim poznamkam 😮 

5Q0 035 726 N (5Q0 035 726 C)- dlhý čierny konektor, vrátane napájania, maximálny prúd 0,5 A. Kompatibilné s iPhone, určený pre MIB 2 Entry (Škoda Swing 2, VW Composition Touch, Seat Media System Touch)

5Q0 035 726 E - dlhý zelený konektor, vrátane napájania, maximálny prúd 1,5 A. Kompatibilné so Smartlink a CarPlay. Vytvorené pre MIB 2 STD (Škoda Bolero/Amundsen/Columbus, VW Composition Media/Discover Media/Discover Pro, Seat Media System Plus/Navi System/Navi System Plus.

ale ked funguje, tak ok. snad aj ten maximalny nabijaci prud bude postacovat

Odkaz ke komentáři

Takže dneska zapůjčený 5q0035726e, nový z obchodu, zda ten předchozí není vadný. Není. Nefunguje. Dal jsem zpět 5q0035726N a chodí to. Měl jsem tam na zkoušku i ten s E na konci asi dva dny a nabíjí rychleji. Ale USB nenačte.

Jaký jiný ještě je možný k mib1 columbovi?

Odkaz ke komentáři

Sakra, moja chyba. Prehliadol som poznamku o MIB1 :(

Pre istotu sem dam vsetky co sa mi podarilo kedysi dohladat

5Q0 035 726 – krátky zelený konektor, bez napájania, bez kompatibility s iPhone. Navrhnuté na pripojenie k rozbočovačom. Kompatibilné so SmartLink a Car Play iba cez USB HUB (rozbočovač) 

5Q0 035 726 B – krátky biely konektor, vrátanie napájania, maximálny prúd 0,5 A. Žiadna podpora pre iPhone, navrhnuté iba pre MIB 1

5Q0 035 726 C a 5Q0 035 726 N – dlhý čierny konektor, vrátane napájania, maximálny prúd 0,5 A. Kompatibilné s iPhone, určený pre MIB 2 Entry (Škoda Swing 2, VW Composition Touch, Seat Media System Touch)

5Q0 035 726 E – dlhý zelený konektor, vrátane napájania, maximálny prúd 1,5 A. Kompatibilné so Smartlink a CarPlay. Vytvorené pre MIB 2 STD (Škoda Bolero/Amundsen/Columbus, VW Composition Media/Discover Media/Discover Pro, Seat Media System Plus/Navi System/Navi System Plus. Nepokúšajte sa zbytočne pripojiť tento port k MIB1 – nebude to fungovať.

5Q0 035 726 G – krátky fialový konektor, vrátane napájania, maximálny prúd 0,5 A. Žiadna podpora pre iPhone, navrhnuté pre MIB 1

5Q0 035 726 J – dlhý čierny konektor, vrátane napájania, kompatibilný so SmartLink. Určený pre MIB 2 STD (VW Golf 7, Sharan). Existuje aj náhradná verzia 5Q0 035 726 E. Bez podpory v MIB 1.

5Q0 035 726 M – dlhý čierny konektor, vrátane napájania, kompatibilný so SmartLink. Určený pre MIB 2 GP (Škoda Swing 3, VW Composition Color, Seat Media System Color)

5Q0 035 726 L – dva USB konektory pre inštaláciu v zadnej lakťovej opierke

Podla toho ale aj tak by mal byt N urceny az pre MIB2, i ked zakladne modely. Chcelo by to najst niekoho s Columbom MIB1 a nech skontroluje co ma v aute

Odkaz ke komentáři

já mám s Bolerem MIB1 5Q0 035 726 B , měnil jsme za původní 5Q0 035 726  co byla s úplně první Swingem (fungoval i 5Q0 035 726 N ale nemám jablko , tak jsem se vrátil k B, kdyby ho někdo potřeboval, mám ho stále doma v krabičce), jen se mi to občas odpojilo respektive po vypnutí si to nepamatoval poslední písničku a hrálo to pak jako bych flashku právě připojil, přestal jsem řešit a hudbu má s SD karty a usb používám jako nouzovou nabíječku, je to ale ultrapomalý 🙂

Odkaz ke komentáři

Tak mám k dispozici i 5q0035726B, ale ten má jinou zásuvku, ta nepasovala na kablík. Mám i 5q0035726, to zůstalo po demontáži swingu, ale to nemá napájení. 

Já mám toho columba dodělaného,místo starého cernobileho swingu, bral jsem jednotku, displej, kabeláž (byl to komplet svazek z vnitřku auta) a USB z vrakáče, tak bůhví z čeho ten svazek je. Předpokládal jsem že je to všechno z jednoho auta, to jsem po tom prodejci chtěl, ale bůhví. Nicméně dál to neřeším, jen mne zajímalo co by tam mělo být. Podle toho co píše wirer, tak asi s indexem B, ale na to já nemám kablík. Jo a ještě jeden poznatek, jednotka má červené podsvícení, takže ta bude asi z VW.

Nicméně funguje to s N, takže ho tam nechám

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...