Přejít na obsah

Ráno svieti kontrolka oleja

razor

Doporučené příspěvky

Na Oktávke 2 diesel 77kw mi po ránu svieti kontrolka oleja po naštartovaní. Oleja je dosť (0W/30). Keď chvíľu nechám bežať motor na voľnobehu a vypnem motor a znova naštartujem, tak prestane svietiť (niekedy musím 2-3x zopakovať, aby zhasla). Olej aj filter spolu s rozvodmi som menil pred mesiacom.
Dával som aj na VAG diagnostiku a nič mi neukázalo.

Pár dni predtým, mi akoby strelila elektrika za jazdy (také puknutie pod palubovkou), ale len zhaslo rádio a znovu sa samé spustilo. Neviem, či to má súvis.

Ďakujem za názor.

Editováno: , autor: razor
Svieti červená kontrolka a pípne
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Strielanie radia (supa jak delo - poknutie z reprakov na max. hlasitost) mi obcas tiez spravil Stream mp3. Tak 1x za rok, ale vzdy sa zlaknem :)

Kontrolka oleja - vyjasni si, ci zlta - hladina alebo cervena - tusim tlak. Kazdopadne moze byt poskodena kabelaz k cidlu, ja som tak mal prezrate od dakeho hlodavca. Cervena kontrolka a k tomu pipnutie. Mozno po zahriati uz chyta lepsi kontakt...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...