razor Vloženo 25. Září 2017 Sdílet Vloženo 25. Září 2017 (editace) Na Oktávke 2 diesel 77kw mi po ránu svieti kontrolka oleja po naštartovaní. Oleja je dosť (0W/30). Keď chvíľu nechám bežať motor na voľnobehu a vypnem motor a znova naštartujem, tak prestane svietiť (niekedy musím 2-3x zopakovať, aby zhasla). Olej aj filter spolu s rozvodmi som menil pred mesiacom. Dával som aj na VAG diagnostiku a nič mi neukázalo. Pár dni predtým, mi akoby strelila elektrika za jazdy (také puknutie pod palubovkou), ale len zhaslo rádio a znovu sa samé spustilo. Neviem, či to má súvis. Ďakujem za názor. Editováno: 25. Září 2017, autor: razor Svieti červená kontrolka a pípne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirko66 Vloženo 25. Září 2017 Sdílet Vloženo 25. Září 2017 Strielanie radia (supa jak delo - poknutie z reprakov na max. hlasitost) mi obcas tiez spravil Stream mp3. Tak 1x za rok, ale vzdy sa zlaknem Kontrolka oleja - vyjasni si, ci zlta - hladina alebo cervena - tusim tlak. Kazdopadne moze byt poskodena kabelaz k cidlu, ja som tak mal prezrate od dakeho hlodavca. Cervena kontrolka a k tomu pipnutie. Mozno po zahriati uz chyta lepsi kontakt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.