LiveBomb Vloženo 26. Září 2017 Sdílet Vloženo 26. Září 2017 Ahoj, nestalo se vám někdy že jste tlačítkem nastartovali až na 2, 3, 4 .. 8 pokus? Poslední dobou se mi to stává docela často, podezírám startovací tlačítko. Nemáte s tím také někdo zkušenost? Případně jak náročná je výměna tlačítka a co to obnáší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 26. Září 2017 Sdílet Vloženo 26. Září 2017 Řeším to stejný. Resp. zatím neřeším, jen brblám. Říkal jsem si, že je to rukama... Ale asi na tom něco bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 26. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2017 Já si taky řikal že je to prackama, ale už nejsem schopnej nastartovat pod 4 pokusy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 26. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2017 Zmačknu a nic.. Držim a nic. Musim ho pořádně a prudce zatlačit na správym místě aby se něco stalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 27. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2017 Bez brzdy je to tak 50 na 50 .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 27. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2017 V pátek v 10 výměna na počkání, takže uvidime jak to dopadne ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 29. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2017 Tlačítko vyměněno, startuje se na první dotek 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.