Přejít na obsah

motor 2.0 AQY studeny se dusi

Jeneburg

Doporučené příspěvky

Vycistil jsem a zkontoloval skrtici klapku + zakladni nastaveni. Z kontroloval vzhrivani LAMBDA sond, lambda regulaci, vse ok. Tesnost vyfuku - OK. VYmenil svicky, prekontroloval vstrikovace jestli netecou, tesnost sani OK. Vaha vzduchu OK. Tak ted uz nevim, kdyz se ohreje, tak tak to jede, ale studene se dusï, zprvu vubec neudrzi volnobeh a chcipne. Tlak i dodavka paliva zkontrolovana. Komprese valcu [bar] 12,5 : 13,5 : 12,3 : 12:2 Mate nejake napady?

Editováno: , autor: Jeneburg
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tohle podobně dělala 1,6 74 a bylo to lambdou a prasklou hadicí sání.Jinak moc benzíny neznám

dik, lambda reguluje, hodnoty OK, VAG i osciloskopem, vyhrivani jsem meril je OK, i napajeni tam jde, divne ze po ohrati to jede, taky sem prvni sel po lambde, jak sem zjistil ze reguluja, tak jsem myslel ze mam vyhrano a ze je to vyhrivanim lambdy (jede az se ohreje od vyfuku ) ale ono ne...sani jsem tlakoval...

Odkaz ke komentáři

Mne to delalo podobne u 1,6, taky to zdechavalo. Najdi si tema "Je to lambdou?", treba ti to k necemu bude...

dik, to uz jsem procetl... pokracovani zitra...jeste ze to neni moje auto....

Nz, taky sem nebyl rad, ze se to delo zrovna mne ;)-_-

se naseru a dam tam TDI, mozna to bude rychlejsi a lip se na TDI hledaji zavady :-)

Odkaz ke komentáři

Mne to delalo podobne u 1,6, taky to zdechavalo. Najdi si tema "Je to lambdou?", treba ti to k necemu bude...

dik, to uz jsem procetl... pokracovani zitra...jeste ze to neni moje auto....

Nz, taky sem nebyl rad, ze se to delo zrovna mne ;)-_-

se naseru a dam tam TDI, mozna to bude rychlejsi a lip se na TDI hledaji zavady :-)

Muzu to taky pristavit? ;)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...