jezdec.1 Vloženo 1. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2017 Ahoj, poprosil bych o radu. Mám Oct 3 rok 12/2013 - radio BOLERO - cd v přihrádce, nahoře anténa ploutev. Našel jsem na Mihocar navigaci Columbus: https://www.mihocar.cz/radio-navigace-ridici-jednotka-a-display-skoda-octavia-iii-5e0-5e0919606-3v0035043d/d-109644 Je možné ji do mého auta namontovat tak aby bez problému fungovala na 100% ? Popřípadě co to obnáší? A co k tomu ještě potřebuji? Jak je to s Aktualizací map? Dále podle čeho pohlídat aby to byla nějaká novější verze co umí MirrorLink nebo Apple CarPlay? Radim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jezdec.1 Vloženo 1. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2017 Já to hledal, ale jsou to vesměs staré info, tak jestli se něco změnilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 1. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2017 Ne 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jezdec.1 Vloženo 1. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2017 OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.